Tarot 2

atma.hr – 52
karta 1

KARTA 1 (OBJEŠENI ČOVJEK)

Ukoliko ste odabrali prvu kartu – očekuje vas mjesec koji neće biti lak. Postoji velika mogućnost da ćete se naći u situaciji koja vas na neki način pritišće i koja od vas traži više energije i zalaganja nego što možete dati. No istina se ipak krije dublje i skrivenije. Radi se o tome da, unutar vas, postoji neki program/mehanizam kroz kojega vi sami sebe stavljate u položaj žrtve. Jedini način da ovo promijenite je da realno sagledate suštinu problema. Tada ćete shvatiti kako su vas krive emocije, krivi podsvjesni programi i emotivne gladi odnijele na krivi put. I da to što radite je zapravo vaš izbor a ljudi oko vas su samo u suprotnoj ulozi od one u koju ste se vi sami stavili. Riješenje leži u suočavanju sa vlastitim mrakom.

atma.hr – 52
karta 2

KARTA 2 (POSLJEDNJI SUD)

Ukoliko ste odabrali drugu kartu – očekuje vas mjesec velikih odluka i bitnih odabira. Postoji velika mogućnost da ćete doći pred zid i da ćete morati donijeti neke vrlo bitne odluke. Izbor je na vama – no savjetujem vam da odluka bude donešena iz srca i duše a ne iz strahova i utjecaja drugih ljudi. Riješenje vašeg problema u ovome mjesecu leži u tome da budete kompletno svoji i da odluke pravite bez nekih negativnih utjecaja iz okoline ili vlastitog mraka. Samo čiste odluke iz vašeg više JA dovesti će vas do cilja o kojemu sanjate.

atma.hr – 52
karta 3

KARTA 3 (SNAGA)

Ukoliko ste izabrali treću kartu – očekuje vas mjesec u kojemu ćete imati mnogo energije i snage za sve što ste naumili. Savjet je da smirite svoju impulzivnost jer svi koraci koje namjeravate napraviti moraju uključivati i vaše mentalno polje. Što znači da trebate malo usporiti svoju silnu energiju na način da promislite prije nego što djelujete. U tom slučaju ovaj mjesec može biti veoma produktivan za vas!


POKLON TAROT/NUMEROLOŠKA ANALIZA ZA NAJBRŽE ČITATELJE!

PRVI, ŠESTI i TRINAESTI ČITATELJ KOJI SE JAVI U INBOX  www.facebook.com/tarotgalaxy I LAJKA STRANICU  OSVOJITI ĆE SINASTRIJU (Numerološku, usporednu analizu partnera ili TAROT ČITANJE (za jedno konkretno pitanje)!

TAROT GALAXY
www.facebook.com/tarotgalaxy
Roland Gregorić / Numerologija & Tarot

atma.hr – 52