Designed by Jcomp

Ne kažemo da oni nisu sposobni za ljubav i ozbiljne odnose, ali da bi to postigli, vjerojatno bi trebali uložiti mnogo vremena i napora.

atma.hr – 78
Njihov um je stalno u poslu, posebno ako rade ono što žele, tako da ne mogu pronaći prostor za bilo što drugo pa čak ni za ljubav.

Pogledajte za koje znakove zodijaka je posao važniji od ljubavi.

Ovan

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mjestu. Za njih, uspjeh na poslu znači sve! Većina Ovnova neće prestati dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe.

Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebali bi biti svjesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali to ne shvaćajte osobno, jer ove negativne osobine najčešće stimulira stres na poslu i stalna užurbanost.

atma.hr – 39

Bik

Bikovi su vrlo moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvijek sebe stavljaju na prvo mjesto (na dobar način) i vrlo im je bitna karijera. Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti oni lako napreduju.

Iako uživaju u odnosima i ljubavi, postoje trenuci kada su previše usredotočeni na materijalni luksuz koji dolazi s uspjehom, tako da mogu zaboraviti da imaju voljenu osobu pored sebe.

Lav

Lavovi su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne spominjemo činjenicu da Lavovi mrze biti u poziciji u kojoj im drugi moraju govoriti što da rade.

Bez obzira na specifične osobine koje posjeduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi točno znaju što reći i raditi na radnom mjestu kako bi se popeli na vrh. Iako su odlični partneri i mogu izgraditi snažnu vezu, ponekad ih potraga za karijerom može učiniti slijepim prema ljubavi njihovog života.

atma.hr – 78
Djevica

Za razliku od prethodna tri znaka, Djevica nema želju za uspjehom. Ali, one su ovisne o svom poslu i često, bez obzira na to, brzo postižu uspjeh u karijeri. Njihova strast za vrijednim radom jednostavno ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je željeli.

Djevice su previše usredotočene na detalje u kući i na radnom mjestu, tako da jednostavno ne mogu pronaći vrijeme da se fokusiraju na drugu osobu pored njih, s kojom će morati dijeliti sve u svom životu.

zenskimagazin

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1