Foto: pixabay.com

Bila snažna ili ne, nijedna žena ne bi trebalo tolerirati sljedeće stvari kada je u pitanju njen emotivni život.

atma.hr – 52
Nepoštivanje

Ovo je vrlo široka kategorija ponašanja, a koju snažna žena ne tolerira u vezi. Štoviše, to nijedna žena, apsolutno nikada, ne bi trebala da trpi i tolerira. Ukoliko se vaša “jača” polovica prema vama ne odnosi s poštovanjem, zapitajte se što uopće radite u takvoj vezi. Pitanje je vremena kada će ovakvo ponašanje eskalirati u nešto opasnije…

Dominacija u vezi

Ukoliko jedan partner u potpunosti kontrolira i dominira u vezi, to drugog partnera stavlja u poziciju nemoći. Snažna žena to ne tolerira. Njoj je jasno da takvo ponašanje ugrožava (ne samo njezinu osobnost) već i identitet same veze.

atma.hr – 52
Negativan stav prema njenim sugestijama

Svakome se, s vremena na vrijeme, dogodi razdoblje u kojem je negativan (nitko do sada nije uspio da izbjeći “žutu minutu”), ali snažna žena nikada neće tolerirati muškarca koji uvijek ima negativan stav prema njezinim dobrim idejama.

Emocionalna zatvorenost

Snažna žena se ne srami svojih emocija. Kada je u vezi, ona nema problem da “ogoli” svoje emocije do same srži, ali zauzvrat očekuje od muškarca da i on uradi isto. Da ima svoje mišljenje o problemima s kojima se njih dvoje, kao par, suočavaju. Da dijeli s njom svoje zabrinutosti i težnje. Jednostavno, da uvijek kaže ono što mu leži na duši.

atma.hr – 52
Nedostatak potpore onome o čemu joj srce sanja

Nemojte misliti da će snažna žena tolerirati partnera koji se neće truditi da joj pomogne ostvariti njezine snove. Njoj je potrebna podrška kako bi bila još jača, kako emotivno tako i mentalno. Naravno, ovo je dvosmjerna ulica i snažna žena pruža podršku svom muškarcu.

Autor: minimagazin.info