U duhovnom smislu, ne postoje pogrešne osobe jer sve što dođe u naš život – dolazi s određenom svrhom. Ipak…

atma.hr – 52
Ipak…

Ako smo nesigurni, a svi ponekad u vezama jesmo, kako znati je li osoba s kojom smo trenutno u vezi, baš ta posebna osoba koju zaista želimo imati uz sebe cijeli život i dijeliti s njom dobro i zlo?

Svi imamo svoje sumnje, ali ako imate bilo koji od sljedećih problema, možda ulažete vrijeme u “pogrešnu” osobu.

Ne osjećate da možete biti svoji

Prijatelji vam kažu da ste se promijenili. Stalno pazite što pričate i kako se ponašate, jer vaš partner ima tendenciju da vas “opominje” ili je vrlo kritičan. Nikada se ne osjećate potpuno opušteno kad ste s njim, iako ste skupa već neko vrijeme. Ako ne možete biti ono što jeste sa svojim partnerom, vrijeme je da dobro razmislite što vi radite u cijeloj toj priči … I zašto ste dio nje? Nitko nije vrijedan tolike žrtve.

Niste sretni

Iako je istina da naši partneri nisu odgovorni za našu sreću, oni bi nam svakako trebali uljepšati dan! Netko tko se viđa s pravom osobom konstantno uživa u vezi i ima opći osjećaj sreće (stavljamo na stranu sitne razmirice). Ako niste sretni većinu vremena, a posebno kad ste sa svojim partnerom, ovo može biti znak da on nije najbolja osoba za vas.

atma.hr – 52
On vas iscrpljuje

Umjesto da se osjećate energizirano nakon druženja s partnerom, vi cijelo vrijeme osjećate emotivnu prazninu. On, izgleda, uvijek ima nešto na što će se žaliti i što mu nije po volji ili, generalno, ima negativan pogled na život. U svakom slučaju, osoba s kojom želite provesti život trebala bi vas “dizati”, a ne “spuštati”.

Faktor prijatelja

Ako ste u vezi s nekim koga ne želite upoznati s prijateljima, to nije dobar znak (i trebalo bi da se zapitate zašto je to tako). Pored toga, ako on vas ne želi upoznati s njegovim prijateljima, to je drugi znak. Ako ljudi kojima najviše vjerujete pokazuju zabrinutost zbog vaše veze, to treba shvatiti ozbiljno. Oni mogu vidjeti stvari objektivnije od vas tako da je važno da budete otvoreni i poslušate što vam imaju reći.

atma.hr – 52
Ne vidite zajedničku budućnost

Nakon određenog vremena u vezi, sasvim je normalno da počnete razmišljati o tome kakva bi vam mogla biti budućnost. Ako ste u vezi već neko vrijeme i uopće nemate viziju o tome kako bi mogla izgledati budućnost vaše veze, bilo bi dobro da se preispitate zašto ste s tom osobom i što je ono što zaista tražite.

Autor: minimagazin.info