Foto: gostica.com

Simboli su moćni magični alati, arhetip duboko zakopan u univerzalnom području naše podsvijesti. Još danas koristimo njihovu čaroliju, a svaki simbol nas privlači kada nam je to najpotrebnije. Koji vas poziva?

Uvijek govori dobro o drugima…
Stoga čarobne sile ovih simbola dobivaju moć iz podsvijesti svakog ljudskog bića, povezujući ih sve na nevidljiv, ali neraskidiv način. Što se više simbol koristi, to je čarobnija snaga koju dobiva.

Sljedećih 6 simbola su snažni onoliko koliko simbol može biti. Svi su povezani nevidljivim silama. Koriste se stoljećima u čarobnim praksama.

Drevni svećenici i svećenice izrađivali su talismane na kojima su oni bili urezani kako bi iskoristili njihovu moć, piše Gostica.

Još danas koristimo njihovu čaroliju, a svaki simbol nas privlači kada nam je to najpotrebnije. Oni nam govore na vrlo mističan način.

Slušajte ih. Koji vas poziva?

Koji simbol ste vi izabrali?

1. Horusovo oko

Oko Horusa poznato i kao Wedjat jedan je od najistaknutijih i najčešćih simbola drevnog Egipta.

Ako ste odabrali Horusovo oko, vaša aura treba zaštitu odmah. To je personifikacija Horusove osvete prema Setu koja je destabilizirala vladavinu njegovog oca, Ozirisa.

Oko Horusa je personifikacija božanske sveprisutnosti, činjenica da Bog promatra sve nas i da karma nikada ne spava.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Što učiniti: Pozovite božanske snage Svjetlosti da vas zaštite. Možete pozvati vašeg anđela čuvara i zatražiti savjete i pomoć.

Također možete izvesti male rituale otpuštanja i protjerivanja kako biste očistili negativnost. Štoviše, trebali biste provjeriti ovdje simptome uroka.

2. Labirint

Labirint je dizajniran kako bi zaštitio svoje središte. Pokušavajući dešifrirati simbol, možemo reći da labirint pomaže u pronalaženju naše istinske prirode, našeg duhovnog centra.

Labirinti su stvoreni kako bi varali vilenjake i demone i kako bi ih zauvijek zatočili u svom središtu. Ako vas labirint zove, onda morate pronaći svoj unutarnji centar.

75Labirinti su bili mjesta obreda u Minoic Crete gdje su plesali inicirani, svećenici i akoliti dok ne bi došli do ekstatičnog stanja, povezujući se s Božanskim.

Što učiniti: Ako je Labirint vaš izbor onda ste se vjerojatno malo izgubili u posljednje vrijeme. Teški rad, zgusnuti raspored i iscrpljujući stil života dovest će vas do odvajanja od vašeg duhovnog jastva.

Svakako morate pronaći svoj unutarnji mir. Trebate tražiti svoje duhovno središte.

3. Trident

Trident je simbol snažne božanske figure patrijarha. To je simbol Gospodina Šive u hinduizmu i Boga Posejdona u grčkoj religiji.

Tri ruba njegova Tridenta mogu simbolizirati tri oka – srednji rub može simbolizirati njegovo treće oko.

Iako su trident kasnije demonizirali kršćani, taj je simbol simbol obilja, blagoslova, božanskog domena i čarobnog alata za protjerivanje svih strahova. Posejdon je bio jedan od najjačih bogova grčke religije.

Uvijek govori dobro o drugima…
Ako odaberete trident, tada morate protjerati svoje strahove i utvrditi svoju duhovnu dominaciju u astralnom području.

Što učiniti: Morate reći svijetu da se ne bojite! Stoga ste slobodni i nikakvo zlo vas ne može dodirnuti. Koristite moć tridenta da protjerate sve strahove.

4. Triskelion

Broj tri je uvijek bio smatran magičnim i/ili svetim. U triskelionu stupovi našeg tijela su moćne sile promjena, prevladavanje poteškoća, fizičkih i duhovnih prepreka.

Ako ste odabrali Triskelion onda vam treba nešto što će vam pomoći da razbijete prepreke u vašem fizičkom životu.

Triskelion je personifikacija kreativne snage Sunca. Nadalje, Solarne snage nam pomažu da cvjetamo.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Triskelionove tri noge sjedinjuju se kako bi stvorile prilično “neprirodnu” silu koja može stvoriti stvarnost koju stvarno želimo.

Što učiniti: Uronite u Sunčeve snage kako biste stvorili matricu svijetle energije. To će vam pomoći da povećate vibracije. Sjedite u prirodi i razmišljajte.

5. Ouroboros

Ouroboros je stari ezoterični simbol i značenje mu nije sasvim bezazleno. To je podsjetnik na karmu i beskrajni kontinuum vremena.

Ako ste odabrali Ouroboros, morat ćete iskreno razmotriti svoju Karmu.

Morate napraviti neke promjene budući da ste zarobljeni u beskrajnoj petlji gdje se ništa nikad ne mijenja. Zašto se to ne mijenja? Zato što ne želite promijeniti.

75Razbijanje kruga Ouroborusa je razbijanje kruga utjelovljenja i ulaska u blagoslovljenu Nirvanu.

Što učiniti: Razmotrite što iznova i iznova činite pogrešno i promijenite to – možete razriješiti karmu pomoću čarolije čišćenja! Možete također saznati nešto više o prošlim životima i vidjeti gdje ste pogriješili.

6. Skarabej

Skarabej je jedan od najpoznatijih simbola drevnog Egipta. Drevni Egipćani vjerovali su da skarabeji dolaze iz podzemlja, gdje obitavaju preminuli.

Zato, ako odaberete taj simbol, morate kanalizirati mudrost vaših prošlih predaka.

Skarabejii se smatraju “živim” simbolima, stalno možete tražiti vitalnost, ponovno rođenje i bolje zdravlje za sve koje volite pa čak i za sebe same. Ako odaberete Skarabeja, vi žudite za vitalnošću.

Što učiniti: ako je to vaš izbor onda morate pronaći način da obnovite svoju energiju. Vjerojatno biste trebali početi jesti zdravije i poboljšati ritam spavanja.

Skarabej je poziv da pazimo na sebe, ali također i da ne zanemarimo mudrost naše prošlosti (predaka).

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

31 ANĐEOSKE PORUKE

Dr. Doreen Virtue: ANĐEOSKE PORUKE

Priručnik i karte za proricanje

Ove karte za proricanje donose nevjerojatno precizne anđeoske poruke upućene vama i drugima. Svaka karta sadrži prekrasne slike anđela, te poruku koju vam anđeli žele prenijeti.

Pomoći će vam da shvatite svoju životnu zadaću, da prepoznate srodnu dušu, kakav posao izabrati, gdje živjeti, te odgovore na ostala važna životna pitanja.

Dr Doreen Virtue je osmislila ove karte prema svojim vidovnjačkim sposobnostima te je koristila najčešća pitanja i anđeoske odgovore kako bi stvorila jedinstveni set karata s vodičem za proricanje.

1 KOMENTAR

  1. jezivo je koliko ste nepismeni. ‘grčka religija’??? valjda grčka mitologija, sram vas bilo!
    trident? valjda trozubac ili trišula?
    Gospodin Šiva??
    Gospodin Isus, to da. A Gospod Šiva… tako da.
    tko vam piše ovakve nestručne, površne tekstove ili ih tako prevodi?? katastrofa, ljudi dragi! dajte se popravite, sramotite sebe neznanjem i nemarom. Ne mogu vjerovati da sami ne vidite i da vam nije stalo ispraviti pogreške koje činite slučajno ili namjerno, nije bitno. Neznanje je neznanje i ono je uvijek vidljivo.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.