Background vector created by freepik - www.freepik.com /pixabay.com

Duboko udahnite i usredotočite se na područje iznad vaše glave (svoju krunsku čakru). Odaberite kristalno zlatnu mandalu koja vas zove i odvojite neko vrijeme za svoju individualnu poruku da u potpunosti rezonira s vama. Iako postoje 3 simbola za odabir, tumačenje za svaku osobu bit će drugačije i rezonirat će s njenom individualnom životnom situacijom.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali zlatnu Mandalu # 1

golden mandala background 23 2147882864

Sjeme koje je zasađeno danas imat će fantastičan potencijal za vas u dalekoj budućnosti. Za ovu ideju/sjeme će trebati dosta vremena, planiranja i strpljenja.

Dopustite da detalji dođu k vama bez forsiranja da ova sjajna prilika dođe do ostvarenja prije nego što je vrijeme. Kakav način da započnete dan!

Budite se sa znanjem da postoji bezbroj mogućnosti na vašem pragu koje samo čekaju da ih pustite u svoj život.

atma.hr – 52
Ako ste odabrali zlatnu Mandalu # 2

golden 17914 960 720

U redu, vrijeme je da odustanete od stvari za koje znate da vas „spuštaju“.  Svi mi imamo različite poroke; kofein, pušenje, pijenje, drama … itd. Svi imamo nešto što radimo ili u čemu sudjelujemo, a za što znamo da nije dobro za dušu.

Danas je savršen dan za preusmjeravanje tog nezdravog ponašanja. Zamijenite ga s nečim pozitivnim, s nečim što je dobro za dušu.

Ako se već dugo družite s negativnim ljudima ili ih trpite, možda je sada vrijeme da se udaljite od te drame. To vašoj duši nije potrebno. Hranite svoju dušu, a ne svoj kaos.

atma.hr – 52
Ako ste odaberali zlatnu Mandalu # 3

ornament 708799 960 720

Danas je za vas dan presude, ali ne na apokaliptičan način. Vrijeme je da počnete preuzimati više odgovornosti u svom životu. I iako s vremena na vrijeme to može biti pomalo zastrašujuće, ne dopustite da vas to spriječi da živite život koji zaslužujete.

Što to znači? Pa, to znači nekoliko stvari:

1. Započet ćete novu fazu u svom životu.

2. Arhanđeo Gabriel je s vama u ovom trenutku.

3. Možete se očistiti od posljedica vašeg lošeg djelovanja, ako uzmete vremena za ulazak u razmišljanje i preuzmete odgovornost za svoje postupke i neaktivnosti.

Kako budete preuzimali odgovornost za svoj život i prihvaćali stvari kakve jesu u sadašnjem trenutku, iscjeljivat ćete se, očistiti, otpustiti negativnu karmu i stvoriti dobru/pozitivnu karmu u svom životu.

Ključ je ovdje da ne ponovite ono što ste radili prije nego što ste započeli raditi na promjeni. Nastavite se kretati prema naprijed!

ATMA / Suzana Dulčić