atma.hr – 61
U usporedbi s muškarcima, žene su mnogo otvorenije i pričljivije. Međutim, nisu samo muškarci ti koji neke stvari taje – žene su jednako “krive”.

U sljedećih šest slučajeva, vrlo mali broj žena će nešto reći muškarcu. Evo i o čemu je riječ:

1. Češće preuzimanje inicijative

To je vrlo važna stvar. Većina žena ne želi sama brinuti o svim stvarima i planiranju. Bilo da je u pitanju kupovina namirnica, spremanje večere ili planiranje godišnjeg odmora, većina žena želi (iako to ne naglašava) da muškarci, s vremena na vrijeme, preuzmu inicijativu.

atma.hr – 61
2. Vole iznenađenja

Rođendan, Valentinovo i godišnjica “praznici” su oko kojih se muškarci ponekad potrude i iznenade žene nekim prigodnim poklonom ili izlaskom. Ali, što je s ostalim danima u godini? Većina žena, ako ne i svaka, želi da je muškarac što češće iznenadi. Mali znaci pažnje ženi pomažu da se osjeća voljeno, poštovano i poželjno.

3. Strah od drugih žena

Iako to skoro pa nikada neće otvoreno priznati, puno žena ima strah da će njezina muškarca možda ipak privući neka druga žena.

4. Iskrenost

Svaka žena i muškarac žele da njihov partner bude iskren i otvoren, bez obzira na sve. Nitko ne voli biti prevaren. Većina žena može oprostiti većinu stvari, ali ne i laži. Bez obzira na situaciju, žena želi da muškarac uvijek bude iskren.

atma.hr – 52
5. Govor tijela

Većina žena posjeduje jako šesto čulo kada je riječ o vezama. One uvijek primijete i analiziraju male detalje kod muškaraca, a to uključuje i njihov govor tijela. Iako to neće reći, skoro svaka žena će primijetiti iz ponašanja muškarca ako nešto nije u redu.

6. Prostor za sebe

Većina žena neće priznati da im je potreban prostor i vrijeme za njih same. One očekuju da to njihov partner sam shvati. Njima je u ovakvim situacijama potrebno razumijevanje. Ženi je potreban predah od svakodnevnih obaveza i vrijeme koje će odvojiti samo na sebe.

Autor: minimagazin.info