Foto: pixabay.com

Smatra se da svatko posjeduje treće oko, razlika je samo u tome je li netko probudio ovaj dio svoje prirode ili ne. Otvaranje trećeg oka je proces koji će nekima trajati cijeli život, dok drugi neće ni shvatiti da su to već ostvarili.

atma.hr – 52




Često se pozivamo na postojanje šestog čula, na ono dublje razumijevanja svijeta u kojemu živimo i ljudi s kojima ga dijelimo. Fokus ove poante je na trećem oku, međutim, da bi mogli iskoristiti tu njegovu moć, prvo moramo probuditi njegovu energiju.

Smatra se da svatko posjeduje treće oko, razlika je samo u tome je li netko probudio ovaj dio svoje prirode ili ne. Otvaranje trećeg oka je proces koji će nekima trajati cijeli život, dok drugi neće ni shvatiti da su to već ostvarili.

Prava tajna ne leži u otvaranju trećeg oka, već umjesto toga, u prepoznavanju toga.

Ovdje su 6 znakova da ste slučajno otvorili treće oko:

Čudni i stvarni snovi

Svake noći ćete se transportirati u nevjerojatno realan svijet. Međutim, to nisu bilo kakvi snovi. Osjećate kao da ste doista tamo, doživljavajući sve iz prve ruke, a sami snovi su bizarni i kaotični.

Doživljavate zbunjenost i nevjerojatno vam je teško ostati u snu. To vjerojatno ima nevjerojatan negativan utjecaj na kvalitetu vašeg sna.

atma.hr – 52




Život između stvarnosti i mašte

Kada vam je otvoreno treće oko, svijet oko vas doživljavate kao u snovima. To je uglavnom zbog činjenice da treće oko nije vezano za ovaj svijet. Umjesto toga, možete vidjeti dalje od ovoga što se nalazi ovdje i sada, možete steći uvid i u druga područja.

Zbog toga može se dogoditi da vam bude nevjerojatno teško razlikovati ono što je stvarno ovdje na Zemlji i što nije.

Premda to može biti zbunjujuće, u najmanju ruku, također će vam pomoći da otvorite svoj um činjenici da u životu postoji više od onoga u što smo nekoć vjerovali da je istina.

Promjene u prehrani

Budući da postajete svjesni vibracija koje postoje oko vas, kao i unutar vašeg tijela, bit ćete vrlo svjesni toksina koji se nalaze u svijetu oko vas.

Hranu koju konzumirate promatrat ćete u novom svjetlu, odjednom svjesni kemikalija, konzervansa i nečistoća. To će vas dovesti do toga da tražite zdravu, hranjivu hranu.

Dublje razumijevanje odnosa

Treće oko nam pomaže da vidimo i shvatimo duše onih koje susrećemo, uključujući naše prijatelje, obitelj, susjede, suradnike, itd. Ovaj novi uvid pružit će vam novo razumijevanje vaših veza i odnosa.

Iako će to otkriti nedostatke u nekima, čak i dovesti do njihova uništenja, druge će ojačati, uspostavljajući dublju, smisleniju povezanost.

Neobjašnjive glavobolje

Kad su čakre poravnane i sve radi optimalno, one pročišćavaju energiju koja se kreće i koja ulazi i izlazi iz naših tijela. Ovo je važno za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Ako se često osjećamo bolesno, to je zato što ovaj sustav ne uspijeva ispravno raditi. Jedan od najranijih znakova da se to događa je pojava iznenadnih, neobjašnjivih migrena.

atma.hr – 52




Moći

Buđenje trećeg oka može potaknuti latentne psihičke moći kod odabranih ljudi. To uključuje vidovitost, izvanosjetilnu percepciju (ESP), telepatiju i slično.

Možda ste prethodno imali snažan osjećaj iz trbuha, no iznenada se čini da je to sada nešto mnogo više.

Nemojte zanemariti ovu promjenu. Možda su vaši darovi daleko veći od svega što ste ikad zamišljali.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić