Foto: pixabay.com

Ne, ne radi se o vama, radi se o onome što činite. Možda ste društveno nesvjesni onoga što vas čini nepristupačnima. Vjerovali ili ne, vaše djelovanje govori glasnije od riječi. Ovih sedam stvari trebate ozbiljno preispitati ako želite promijeniti način na koji vas muškarci vide.

atma.hr – 78
Zbunjuje li vas činjenica da vas muškarci nikad ne pozivaju vani, ili vam se čini da ih ne privlačite? Vjerojatno se počinjete čuditi što to nije u redu s vama. Počnete misliti da niste dovoljno lijepi, dovoljno pametni ili čak zabavni.

Što ako vam kažemo da to nema veze s vašim izgledom. Biste li nam povjerovali?

Pa, trebali biste. Budući da je istina, ne radi se o vama. Radi se o onome što činite. Možda ste društveno nesvjesni onoga što vas čini nepristupačnima. Vjerovali ili ne, vaše djelovanje govori glasnije od riječi, a muškarci pokupe ove suptilne poruke.

Evo sedam stvari koje trebate ozbiljno preispitati ako želite promijeniti način na koji vas muškarci vide:

1. Glumite neosvojivu osobu

Ako ste žena koja ima stav poput princeze, mogli bi biti sami dugo vremena. Muškarci doslovno bježe kada žena ima takav stav. Osjećat će se kao da je doživio neuspjeh i prije nego što je pokušao.

To će ga brzo ohladiti! Muškarac želi biti glavni kada su u pitanju izlasci. Nemojte mu život činiti težim takmičenjem tko vodi vezu.

Što se više volite zabaviti i što mu više pokazujete koliko ga cijenite, to će on više učiniti za vas. Nema razloga da se ponašate kao da zaslužujete više od njega. Neka zna da ste draga i neovisna žena koja čvrsto stoji na nogama. Tada će vas još više poštovati.

atma.hr – 39

2. Šaljete negativnu energiju, a izraz lica vam odaje ljutnju ili nervozu

Morate taj izraz maknuti s lica. Je li život doista tako loš? Vaš izraz lica otkriva puno o vašoj osobnosti. Ako šećete okolo s takvim izrazom lica vi govorite svijetu: Držite se podalje od mene. Nijedan muškarac neće niti pomisliti da vam pristupi.

Sama vaša energija može biti odlučujuća hoće li vam se muškarac obratiti ili ne. Kada ne dopustite da vaša energija sja, to stvarno može utjecati na vaše raspoloženje, što vas čini izuzetno neatraktivnom osobom. Muškarac voli kada imate nedefiniranu tajanstvenu energiju.

Kako bi izgledali pristupačno, osmjehnite se. To pokazuje da ste optimistični, sigurni i spremni uključiti se u druženje. Muškarac će željeti najprije biti prijatelj s vama – prije nego što čak i razmisli o romantičnom povezivanju. Ako mu olakšate pristup, sigurno će se osjećati samouvjereno.

3. Zaljubljeni ste u zaslon mobitela

Kada ste previše zauzeti slanjem poruka, definitivno nećete moći kontaktirati muškarca koji vas gleda. Muškarac mora s vama ostvariti kontakt očima, čak i prije nego što vam se približi. To je prirodan način da vidi jeste li njegov tip i postoji li potencijalni interes i privlačnost.

Kada gledate u mobitel, on misli kako se ne zabavljate ili da ne želite da vas itko smeta. A to je vrsta vibracije koju ne želite odaslati ukoliko želite da vam pristupi.

Učinite sebi uslugu i držite telefon u torbici. To će dati muškarcima zeleno svjetlo da ste otvoreni za nova prijateljstva, da se dobro provodite i da se želite povezati s njima.

atma.hr – 75
4. Odijevate se pretjerano provokativno i nosite tonu šminke

Jedna stvar je odijevati se ženstveno, a druga je kada se pokazuje previše kože ili se skrivate iza maske. Takva vrsta odjeće vrišti – “nesigurnost” i čini da muškarac stekne dojam da se ne osjećate dobro u svojoj koži. Kada koketirate sa svojim tijelom više nego s vašim umom, šaljete mu pogrešnu poruku.

Ovo je neposredan znak upozorenja koji mu pokazuje da niste dostojni njegovog poštovanja. Muškarac voli ženu koja ga tjera da zamišlja, a ne da mu se sve nudi na pladnju.

Ukoliko želite pobuditi njegovu želju, stavite minimalnu količinu šminke. Ne samo da ćete izgledati mlađe kada nosite manje šminke, već također pokazujete da vam je udobno u svojoj koži. Muškarci vole žene kojima nije problem biti ono što jesu.

kresimir misak knjige

5. Morate biti u centru pažnje

Jeste li vrsta žene koja voli biti viđena i primijećena? Ako je tako, preporučujemo da ponovo razmotrite svoj vlastiti cilj. Muškarci ne žele da svi zure u vas ili kad odajete dojam lakog plijena. Oni žele ženu koja će ih natjerati da se potrudi. Muškarci vole loviti. To im je prirodno usađeno.

Dakle, ako se otvoreno nudite, možda vam neće uspjeti. Oni moraju upotrijebiti svoju muževnost kako bi postigli svoj cilj. U ovom slučaju, njihov cilj je susret s vama i osvajanje.

I muškarci vole pobjeđivati. Ne kažemo da ste nagrada koju treba osvojiti, ali muškarci se žele osjećati kao da moraju loviti kako bi se zanimali za vas.

atma.hr – 78
6. Ne pružate mu priliku da vas pozove vani

Vi ste moćna žena sa svojom karijerom. Marljivo radite na poboljšanju vašeg životnog stila iz dana u dan.  Dakle, kada su u pitanju izlasci i veze, želite kontrolirati i to područje? Usporite. Ne možete uvijek imati sve pod kontrolom kada je riječ o ljubavi. I ne možete ga pokušati uvjeriti da vam se sviđa.

Muškarci žele biti muškarci u vezi. I da, vi to želite, ali ne dopuštate da se to dogodi. Pozivate ga van jer ga želite vidjeti, međutim, povrjeđujete njegovu muškost  kada to činite. Kada su u pitanju takve stvari, zauzmite „mjesto suvozača“.

Usredotočite se na svoju karijeru, družite se s prijateljima, pronađite hobije za koje osjećate strast i živite život. Muškarac će vas pozvati van jednom kad izvaže svoje misli i odluči što doista osjeća za vas.

Ne možete biti vi osoba koja vodi igru ako želite da vas on pozove vani. Neka se stvari razvijaju organskim tijekom, tada ćete znati sviđate li mu se ili ne.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA

7. Uvijek ste vani sa svojim muškim prijateljima

Imate grupu prijatelja s kojima se volite družiti? Oni vas nasmijavaju kao nitko, s njima uvijek znate da ćete se dobro zabaviti. I muškarci to razumiju, volite to jer je to avantura. Međutim, možda vas mogu blokirati. Ne namjerno, ali manje je vjerojatno da će vam pristupiti kada se družite s muškarcima.

Oni odmah misle da ste nedostupni jer ste okruženi osobnom vojskom. Imate zaštitu svuda oko sebe i time odmah smanjujete svoje šanse da vas pozove van. Muškarac neće ući u nepoznat teritorij gdje bi mogao izgubiti svu njegovu hrabrost i slavu.

atma.hr – 39

U svakom slučaju uživajte u večernjim satima sa svojim muškim prijateljima, ali nemojte planirati izlazak s nekim tko bi mogao biti potencijalni kandidat za vaš sljedeći spoj kada ste s njima.

Kada nakon izlaska krenete kući i pitate se zašto vam taj muškarac nije pristupio, razmislite postoji li nešto što radite, što vas čini neatraktivnom i nedostupnom. Ako vam bilo koji od ovih razloga zazvoni, onda to promijenite i vidite kako se sreća okreće sljedeći put kada izađete. Možda upoznate nekog posebnog.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić