Foto: pexels.com

Žene koje imaju muške prijatelje su stabilne, uvijek vesele i općenito zadovoljne s onim što se događa oko njih. One cijene različite perspektive i zato se okružuju s prijateljicama i prijateljima. One su jake, ali to je zato što su se same učinile takvima.

atma.hr – 78
1. One se ne zamaraju nebitnim stvarima

Ove žene ne brinu o nebitnim stvarima. U stvari, one čak i ne razmišljaju o nebitnim stvarima.

One vam neće postavljati trik pitanja i neće vas napasti jer ste upotrijebili pogrešne riječi. Umjesto toga, direktno će prijeći na stvar. To omogućuje protok razgovora jer ne postoji skrivena agenda.

2. One ne zamjeraju

Žene koje se dobro slažu s muškarcima ne ljute se dugo. U stvari, prilično su zaboravne kada je riječ o negativnim stvarima.

Oni ne zamjeraju i ako ste pogriješili, ne morate strahovati od osvete.

3. One imaju otvoren um

Žene koje se druže s muškarcima otvorenog uma gledaju na život, ljubav i odnose. One prihvaćaju platonske veze između muškaraca i žena.

One cijene različite perspektive i zato se okružuju s prijateljicama i prijateljima. One razmišljaju jasno i racionalno i zbog toga su od velike pomoći kada trebate donijeti važnu odluku.

atma.hr – 39

4. One žarko žele isprobati nove stvari

Žene koje imaju prijatelje oba spola žele steći iskustva i isprobati nove stvari. One žele izvući najviše iz života i njihova strast je zarazna.

Savršeno je imati takve ljude pored sebe jer će vam pomoći da se oslobodite strahova kada se suočite s nekom preprekom.

5. One su energične

Žene koje imaju mnogo prijatelja oba spola su energične. Uvijek su u centru zbivanja i stalno žele raditi nešto zanimljivo i uzbudljivo. Ta energija je inspirativna i potiče vas da slijedite svoje snove.

Tko ne bi želio takvu osobu kraj sebe?

6. One su emotivno dosljedne

Žene koje imaju muške prijatelje su prilično emotivno dosljedne. One su stabilne, uvijek vesele i općenito zadovoljne s onim što se događa oko njih. Naravno, one su jake, ali to je zato što su se same učinile takvima.

One same kontroliraju vlastitu sreću i ne dopuštaju da ih neko deprimira. Poslušajte njihove savjete i naučit ćete puno o donošenju čvrstih, racionalnih odluka.

atma.hr – 78
7. One vole vaše prijatelje i prijateljice

Žena koja se dobro slaže sa svima je žena koju možete svugdje povesti. Njoj se sviđaju vaši muški prijatelji, slaže se s vašim prijateljicama i nikad neće stati na put vašim romantičnim interesima.

Divno je kada možete takvog nekog upoznati sa svojim najboljim prijateljem, sa svojim partnerom, roditeljima ili čak i sa svojim šefom. Nikada nećete morati brinuti hoće li ona biti ljubazna prema drugim ljudima u vašem životu.

To je netko na koga se možete osloniti čak i kada sve krene naopako.

8. One razumiju kako se osjećate i ne stvaraju vam pritisak

One vas nikada neće tjerati da pokažete osjećaje kako bi potvrdile svoje osjećaje. One shvaćaju da postoje neke stvari o kojima ne želite ili ne trebate razgovarati. U stvari, one će vjerojatno pronaći način da vas razumiju bez da vas uopće i pitaju što nije u redu.

Žene koje se slažu s muškarcima (i muškarci koji se slažu sa ženama) – razumiju sve što se događa u glavama ovog drugog. Takve žene (i muškarci) će vam dopustiti da budete onakvi kakvi jeste i to ih ne čini samo dobrim prijateljima, već i dobrim ljudima.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić

38 OSHO – ZDRAV EMOCIONALNI ŽIVOT

banner za knjige osho zdrav emocionalni zivot