Foto: pixabay.com

Ona je i romantična i nježna, ali je istovremeno i praktična i ne trpi gluposti. I mnogo bolje od vas zna što je ljubav. Pokušajte naučiti nešto od nje!

atma.hr – 52
Mnogi muškarci tvrde da je iskrenost ono što žele u odnosu i optužuju žene za manipulaciju i neiskrenost. Važi i obrnuto. Ali kad se zaista sretnu s iskrenom osobom, vrlo brzo ustanove da iskrenost uopće nije ono što su zamišljali i da je najčešće – neugodna.

Iskrene žene imaju nezgodnu naviku da budu iskrene u svemu.

Ona ne oklijeva da vam kaže istinu

Možda i oklijeva, ali na kraju ipak vam govori istinu, jer je to ono što joj najbolje ide. Ta istina je možda smiješna, bolna, neugodna, krajnje nepovoljna za nju, ili krajnje izazovna za vas, ali ona će vam je reći, takvu kakva je.

Ukoliko niste navikli na otvorenost i neposrednost, zbunit ćete se, a vrlo vjerojatno i uvrijediti, ali to je vaš problem – a ona će vam i na to skrenuti pažnju.

Ona postavlja nezgodna pitanja

Možda su njena pitanja previše duboka ili previše osobna, zahtijevaju da razmišljate o osjetljivim stvarima koje radije potiskujete ili otvaraju bolne teme, koje biste najradije zaobišli.

S nezgodnim pitanjima i teškim odgovorima, ona je potpuno na svom terenu, a vi – na klizavom.

atma.hr – 52
Ona ruši vaše zidove

Iskrena žena zna da sigurno imate zadršku, obrambene mehanizme i emotivne zidove koje treba srušiti i ona to čini. Ona prelazi vaše granice i precizno nalazi slaba mjesta u vašim zidovima.

S njom ste stalno malo van zone komfora i malo strepite što će sljedeće iskočiti, ali u jedno možete biti sigurni – što god da je budete pitali, dobit ćete pošten odgovor.

Ona otvoreno govori o svojim osjećajima

Njen otvoren nastup je za vas možda previše agresivan pa kad se postavite obrambeno u odnosu na njene zahtjeve (što traži u vezi i što joj smeta) naći ćete se potpuno zbunjeni i razoružani pred njenom ranjivošću, koju također uopće ne krije.

Ona je otvorena po pitanju svih svojih osjećaja, a njihov spektar je toliko širok, dubok i kompleksan da će vam se zavrtjeti u glavi. Kako netko može osjećati sve te osjećaje odjednom?

Ona ne igra emotivne igre

Vjeruje u pravu ljubav i manje od toga je ne zanima. Ako ste naučili na emotivne igre, na prikrivena značenja i potrebu da nečije riječi i ponašanje tumačite i razotkrivate, bit ćete zatečeni. Kod nje je sve na otvorenom i bolje joj vjerujte kad vam kaže da je nešto tako kako jest, nego da uzalud tragate za skrivenim značenjem i da se pitate što je time htjela reći i postići.

Možda vam je neugodno što netko tako ogoli svoje želje i očekivanja, možda mislite da žena treba biti tajanstvena i da vam treba omogućiti da je razotkrivate i da ljubav treba biti romantična i opojna, ali onda ćete se silno namučiti s iskrenom ženom.

Ona je i romantična i nježna, ali je istovremeno i praktična i ne trpi gluposti. I mnogo bolje od vas zna što je ljubav. Pokušajte naučiti nešto od nje.

atma.hr – 52
Ona vam neće zaslađivati istinu da biste je lakše progutali

I evo njene najveće, a možda i nepodnošljive mane – nju ne zanima da se bavi njegovanjem i održavanjem vašeg ega.

Tamo gdje bi vas neka drugačija žena tetošila, poticala, navodila, zamagljivala istinu na sve načine, da bi zaobilaznim putevima (koji idu oko vašeg ega i ne ugrožavaju ga) dospjela do cilja (koji vi ne vidite), iskrena žena će vas pogoditi istinom, kao šakom u bradu.

Ona vam može zasladiti gorku pilulu, nije nesposobna da to učini. Ali ako pribjegne tome, radit će protiv sebe i protiv vas – i prezirat će vas što jednostavno tražite da vas tetoše, tamo gdje trebate dobiti dobre batine kako biste upoznali granice svoje snage.

Time što vam zadaje udarac u ponos, ona vam ukazuje poštovanje i povjerenje – to nije bezobrazluk i želja da vas povrijedi, nego svijest o tome da ste sposobni i dužni da osjeća i rezonira.

I da bi to ispravno učinila treba raspolagati točnim informacijama. Ona vam daje najbolje od sebe – svoju iskrenost i otvorenost, a vi se vrijeđajte, ako tome niste dorasli.

besnopile/wannabemagazine