Designed by Freepik

atma.hr – 52
Nekada je vrlo teško znati voli li zaista muškarac ženu ili ne. Ipak, kako ne biste tapkali u mraku, sljedećih devet znakova sigurno pokazuju da vas on obožava.

Odnosi se prema vama s poštovanjem

Kada muškarac voli ženu, on je onda i poštuje. On brine i o najmanjim detaljima njenog života. Ako vaš muškarac cijeni vaše mišljenje, upućuje komplimente vašem karakteru, raduje se vašim dostignućima, obraća pozornost na detalje te se čak i prilagođava vašim neobičnim navikama – on vas definitivno voli.

Uvijek ste mu na pameti

Šalje li vam duhovite poruke tijekom dana? Podsjećaju li ga neke pjesme na vas? Javlja li vam se i kada je vrlo zauzet? Kada postanete vrlo bitan dio njegovog dana, čak i kada ste razdvojeni, to znači da je on uložio puno u vašu vezu i da mu je vrlo stalo do vas.

atma.hr – 39

On pravi kompromise

Ljubav može omekšati srce. Biti u pravu nije više tako važno kao učiniti pravu stvar za drugu osobu. Kada se vaš muškarac počne “nalaziti” s vama na sredini o temama oko kojih je inače tvrdoglav, to znači da se vodi srcem, a ne glavom. Znaci nesebičnosti obično su ogromni pokazatelji da muškarac voli.

Pokazuje naklonost u javnosti

Što se tiče pokazivanja naklonosti u javnosti, veliki broj muškaraca može oklijevati. Kada vas zagrli u javnosti, on se istovremeno ponaša zaštitnički i želi ponosno objelodani cijelom svijetu da ste skupa.

Želi se brinuti o vama

Žene često znaju kolutati očima na muški instinkt “popravljanja stvari”; i iako on nije u stanju popraviti svaki loš dan, činjenica da to pokušava ukazuje na to da mu je vrlo stalo do vas. On želi stvari popraviti na bolje. Želi da se pobrinuti za vas, praktično i emotivno.

atma.hr – 75
Želi da volite njegovu obitelj

Želi li on da upoznate sve ljude koji su mu bitni u životu? Kada je spreman da vas upozna s ljudima koji su mu najvažniji (a jednako je voljan upoznati i vaše prijatelje i obitelj) on nema namjeru ići bilo gdje od vas. Ponosan je što je s vama i želi da vas i njegova obitelj zavoli.

“Mi” zamjenjuje “Ja”

Poslušajte njegov izbor riječi. Kada počne koristiti riječi poput “mi”, “nama” i slično, on više ne misli o sebi kao o “samcu”. Sada ste dio njegovog života. I on to voli.

Vi ste uključeni u priče o budućnosti

Pravi li on planove za budućnost koji uključuju vas? Je li vas pozvao na vjenčanje njegovog prijatelja koje će biti sljedeće godine? Našali li se ponekad o tome koliko ćete djece imati? Kada mu je na pameti budućnost s vama, već je odlučio da nema namjeru da vas pusti.

On to kaže

Ako vam muškarac kaže da vas voli, vjerujte mu. Kada muškarac istinski voli, on to ne može dugo zadržati samo za sebe.

Autor: minimagazin.info

atma.hr – 39