Knjiga Richard Brennana „Kako disati“, pokazuje nam što se zapravo događa u našem tijelu kad dišemo, kako dolazi do problema, te kako da ponovno naučimo slijediti prirodan ritam disanja. Uz revolucionarnu metodu Alexander tehnike te uz mnoštvo praktičnih tehnika, savjeta i vježbi disanja, ova će vam knjiga pomoći da ponovo prodišete i poboljšate sve aspekte svog života. Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije?

atma.hr – 61
Da bismo živjeli moramo disati, a način na koji dišemo može biti presudan za vaše zdravlje, raspoloženje i dobrobit. Loše držanje, stres ili mišićna napetost mogu prirodan čin disanja pretvoriti u naporan rad, a da toga nismo ni svjesni.

A disanje nije samo fizička aktivnost, ono je odgovorno i za naše mentalno, emocionalno i duhovno stanje. Svjesno disanje najvažniji je preduvjet odbacivanja štetnih navika i rješavanja problema s disanjem i držanjem. Knjiga „Kako disati“ pokazuje nam što se zapravo događa u našem tijelu kad dišemo, kako dolazi do problema, te kako da ponovno naučimo slijediti prirodan ritam disanja.

Kad se vratimo prirodnom disanju promijenit će se i način na koji razmišljamo i djelujemo te kako se osjećamo. Uz revolucionarnu metodu Alexander tehnike te uz mnoštvo praktičnih tehnika, savjeta i vježbi disanja, ova će vam knjiga pomoći da ponovo prodišete i poboljšate sve aspekte svog života. Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije?

atma.hr – 61
O autoru:

Richard Brennan učitelj je Alexander tehnike već više od 25 godina, predaje diljem Europe i u SAD-a i direktor je Centra Alexander tehnike u Galwayu, u Irskoj.

Autor je osam knjiga, među kojima se ističu Change Your Posture – Change Your Life (Promijenite svoje držanje, promijenite svoj život) i Back in Balance (Natrag u ravnotežu). Predsjednik je i suosinvač Irskog društva Alexander tehnike (ISATT).

Richard Brennan: Kako disati

Kako disatiM

Za bolje zdravlje, veću vitalnost i smireni um

Knjiga „Kako disati“ pokazuje nam što se zapravo događa u našem tijelu kad dišemo, kako dolazi do problema, te kako da ponovno naučimo slijediti prirodan ritam disanja. Uz revolucionarnu metodu Alexander tehnike te uz mnoštvo praktičnih tehnika, savjeta i vježbi disanja, ova će vam knjiga pomoći da ponovo prodišete i poboljšate sve aspekte svog života.

Dnevno udahnemo i izdahnemo oko 20 000 puta – zar ne bi bilo dobro znati kako da to činimo što bolje i učinkovitije?

144 stranice, format: 15×20,5 cm

Cijena: 129 kn – Kupite ovdje