Naučite jezik životinja! Otvorite svoje srce i um mudrosti životinjskog svijeta. Kojoti nas pozivaju na prilagodbu promjenjivim okolnostima. Lavovi utjelovljuju snagu i hrabrost. Vidre nas podsjećaju da nađemo vrijeme za igru. Životinje imaju toliko pouka koje žele prenijeti ljudima!

atma.hr – 61
Ali prije nego što budemo mogli učiti njihove lekcije, moramo naučiti govoriti s njima. „Govor životinja“ nudi tehnike prepoznavanja i tumačenja znakova i znamenja prirodnog svijeta.

Upoznajte se i proučavajte životinje u ulozi totema, životinja moći i duhova prirode uz pomoć jezika kojim ćete raspoznati njihovo ponašanje u fizičkom svijetu. Identificirajte, sretnite i prilagodite se vašim duhovnim životinjama. Otkrijte moć i duhovno značenje više od stotine različitih životinja, ptica, kukaca i gmazova.

Prizovite zaštitne moći svojih životinjskih totema. Svladajte četiri tehnike za razumijevanje jezika ptica. Istražite očaravajuće priče o egzotičnim jezicima gmazova i kukaca. Stvorite i koristite pet magičnih životinjskih obreda, uključujući promjenu oblika i sveti ples.

Ovaj najprodavaniji vodič je već postao klasični priručnik i referentna točka za svakoga tko želi ostvariti duhovnu vezu s veličanstvenom moći i misterijom životinjskog svijeta.

Prodano u više od 600.000 primjeraka.

atma.hr – 61
O autoru:

Ted Andrews je bio popularan autor djela iz područja metafizike, učitelj i predavač. Bio je licencirani stručnjak za rehabilitaciju životinjskog svijeta i dugogodišnji volonter pri Centru za očuvanje prirode Brukner u mjestu Troy, Ohio, SAD.

Napisao je više od četrdeset knjiga, uključujući djela poput The Healer’s Manual: How to Meet and Work with Spirit Guides, How to Heal with Color i Sacred Dance.

Ted Andrews: Govor Životinja

govor zivotinja mini

Duhovne i magične moći velikih i malih životinja

Naučite jezik životinja! Otvorite svoje srce i um mudrosti životinjskog svijeta. „Govor životinja“ nudi tehnike prepoznavanja i tumačenja znakova i znamenja prirodnog svijeta.

Identificirajte, sretnite i prilagodite se vašim duhovnim životinjama. Prizovite zaštitne moći svojih životinjskih totema. Otkrijte moć i duhovno značenje više od stotine različitih životinja, ptica, kukaca i gmazova.

Ovaj najprodavaniji vodič je već postao klasični priručnik i referentna točka za svakoga tko želi ostvariti duhovnu vezu s veličanstvenom moći i misterijom životinjskog svijeta.

562 stranice/ format: 16×24

Cijena: 180 kn 162 kn – Kupi ovdje