Naučite jezik životinja! Otvorite svoje srce i um mudrosti životinjskog svijeta. Kojoti nas pozivaju na prilagodbu promjenjivim okolnostima. Lavovi utjelovljuju snagu i hrabrost. Vidre nas podsjećaju da nađemo vrijeme za igru. Životinje imaju toliko pouka koje žele prenijeti ljudima!

Ti odabireš svoje misli…
Ali prije nego što budemo mogli učiti njihove lekcije, moramo naučiti govoriti s njima. „Govor životinja“ nudi tehnike prepoznavanja i tumačenja znakova i znamenja prirodnog svijeta.

Upoznajte se i proučavajte životinje u ulozi totema, životinja moći i duhova prirode uz pomoć jezika kojim ćete raspoznati njihovo ponašanje u fizičkom svijetu. Identificirajte, sretnite i prilagodite se vašim duhovnim životinjama. Otkrijte moć i duhovno značenje više od stotine različitih životinja, ptica, kukaca i gmazova.

Prizovite zaštitne moći svojih životinjskih totema. Svladajte četiri tehnike za razumijevanje jezika ptica. Istražite očaravajuće priče o egzotičnim jezicima gmazova i kukaca. Stvorite i koristite pet magičnih životinjskih obreda, uključujući promjenu oblika i sveti ples.

Ovaj najprodavaniji vodič je već postao klasični priručnik i referentna točka za svakoga tko želi ostvariti duhovnu vezu s veličanstvenom moći i misterijom životinjskog svijeta.

Prodano u više od 600.000 primjeraka.

Ti odabireš svoje misli…
O autoru:

Ted Andrews je bio popularan autor djela iz područja metafizike, učitelj i predavač. Bio je licencirani stručnjak za rehabilitaciju životinjskog svijeta i dugogodišnji volonter pri Centru za očuvanje prirode Brukner u mjestu Troy, Ohio, SAD.

Napisao je više od četrdeset knjiga, uključujući djela poput The Healer’s Manual: How to Meet and Work with Spirit Guides, How to Heal with Color i Sacred Dance.

Ted Andrews: Govor Životinja

Duhovne i magične moći velikih i malih životinja

Naučite jezik životinja! Otvorite svoje srce i um mudrosti životinjskog svijeta. „Govor životinja“ nudi tehnike prepoznavanja i tumačenja znakova i znamenja prirodnog svijeta.

Identificirajte, sretnite i prilagodite se vašim duhovnim životinjama. Prizovite zaštitne moći svojih životinjskih totema. Otkrijte moć i duhovno značenje više od stotine različitih životinja, ptica, kukaca i gmazova.

Ovaj najprodavaniji vodič je već postao klasični priručnik i referentna točka za svakoga tko želi ostvariti duhovnu vezu s veličanstvenom moći i misterijom životinjskog svijeta.

562 stranice/ format: 16×24

Cijena: 180 kn 162 kn – Kupi ovdje

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.