Ova knjiga se bavi svim vrstama energija oko nas, ali i u nama samima. Riječ je o razumijevanju postojeće energije u vašem domu i vaše interakcije s energijama oko vas. Čitanjem ove knjige naučit ćete kako možete energiju u vašem stanu poboljšati i osnažiti, kako biste ugledali tračak nade i svjetlosti u ovim vremenima promjena i šarolikosti.

atma.hr – 61
Čitanjem ove knjige shvatit ćete da su vaše mogućnosti za pročišćenje i prikupljanje energije u vašem domu velike. Naučit ćete mnogo tehničkih stvari, koje su mnogi iscjelitelji koristili stoljećima. Naučit ćete i kako možete energiju u vašem stanu poboljšati i osnažiti, kako biste ugledali tračak nade i svjetlosti u ovim vremenima promjena i šarolikosti. Nemojte povjerovati u tajne koje će vam biti dane, ali ih isprobajte i uvjerite se u njih.

Dom nekih ljudi je toliko individualno prepoznatljiv, poput otiska prstiju. Dom neke osobe se može „čitati“, kao da su to linije na njenim dlanovima, njen rukopis, ili horoskop. Svaka soba priča neku priču. Iz energetskog polja i pozicije predmeta u stanu možete pročitati prošli pa čak i budući život, kao i prošle, sadašnje i buduće odnose nekih ljudi, a iz toga, najprije, možete vidjeti kakvi su međuljudski odnosi u tom domu.

Možete im reći je li njihovo sadašnje zdravstveno stanje u redu i na što trebaju pripaziti u budućnosti. Ono što je uzbudljivo je sljedeće: možete ih upozoriti na eventualnu katastrofu u budućnosti, uslijed čega će se energetski protok i energetska mandala ovog doma izmijeniti.

atma.hr – 61
Energetsko polje u vlastitom domu možete ne samo pročistiti, uravnotežavati i obnavljati, već se i približiti temeljnim fizičkim problemima ukućana, a to nikako ne smijete raditi na drugim nekretninama, jer možete „ući“ u energetski problem iz kojeg ne možete izaći bez tuđe pomoći.

Feng Shui: Tajne pročišćenja prostora

feng knjiga tajne uredjenja prostoraminiOva knjiga se bavi svim vrstama energija oko nas, ali i u nama samima. Riječ je o razumijevanju postojeće energije u vašem domu i vaše interakcije s energijama oko vas.

Čitanjem ove knjige naučit ćete kako možete energiju u vašem stanu poboljšati i osnažiti, kako biste ugledali tračak nade i svjetlosti u ovim vremenima promjena i šarolikosti.

Energetsko polje u vlastitom domu možete ne samo pročistiti, uravnotežavati i obnavljati, već se i približiti temeljnim fizičkim problemima ukućana.

233 stranice/ format: 15×20

Cijena: 99 kn – Kupi ovdje