drvo sreće Lapis Lazuli 2a

Drvo sreće isprepleteno od poludragog kamena Lapis Lazulija i bakrene žice. Postolje mu je prirodni kamen s dalmatinskih plaža. Vješto je isprepleteno s kristalićima tamno plavih nijansi boja i lijepog sjaja.

Lapis lazuli je kamen prijateljstva i mudrosti tako da će ova dekoracija biti idealan poklon za sve osobe koje volite. Feng Shui drvo sreće donosi blagostanje, harmoniju, zdravlje, prosperitet i sreću.

Prirodni kristali odlično energetski pročišćavaju stambene i poslovne prostore. Osim što su izvrstan ures za prostore, pogodni su kao pokloni za svaku prigodu. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Ono se ponešto može razlikovati od prikazanog na fotografijama zbog svoje prirodnosti, veličine, težine ili nijansi boja. Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Lapis lazuli je kristal istine u svim aspektima. Otkriva unutarnju istinu, te promiče svijest o sebi i prihvaćanje tog znanja. Potiče preuzimanje kontrole nad životom i samosvjesnost,  te dozvoljava izražavanje svog stava bez uzdržavanja ili kompromisa.

Stimulira više sposobnosti uma, donosi objektivnost i jasnoću. Potiče kreativnost kroz povezivanje s izvorom. Otvara treće oko i balansira grlenu čakru. Stimulira prosvjetljenje, olakšava duhovno putovanje i potiče osobnu i duhovnu moć. Ovaj kamen brzo otpušta stres, donoseći duboki mir. Sadrži ogromnu smirenost i ključ je za postizanje duhovnih vještina.

Pridonosi izražavanju vlastitog mišljenja i konflikt zamjenjuje harmonijom. Podučava vrijednosti aktivnog slušanja i potpomaže izražavanje osjećaja i emocija. Otklanja  poteškoće u grlu ili u komunikaciji uzrokovane  potisnutim bijesom.

Poznat je kao snažan zaštitnik međuljudskih odnosa. Legenda kaže – ako ga poklonite dragoj osobi u znak prijateljstva, on će vas doživotno, u svim okolnostima i prilikama vezati s tom osobom na jedan poseban način.

Drvo sreće Lapis Lazuli na morskom kamenu

mini 5Isprepleteno od poludragog kamena Lapis lazulija i bakrene žice. Postolje mu je prirodni kamen s dalmatinskih plaža. Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Lapis Lazuli je kamen prijateljstva i mudrosti tako da će ova dekoracija biti idealan poklon za sve osobe koje volite.

Visina: 15–18 cm / Širina: 12–15 cm

Cijena: 200 kn