Koja je to neispričana pozitivna strana majanskih proročanstava o Kraju vremena Drunvalo otkriva u ovoj svojoj knjizi, nastavku njegove knjige Svjetlosna zmija.

atma.hr – 39

U trenucima brzih promjena u kojima se nalazi svijet u kojem živimo, autor piše o uvidima domorodačkih naroda koja govore o promjeni promatranja Jedne Realnosti. Maye vjeruju da oni imaju odgovornost prema svijetu u prenošenju znanja kako se pripremiti za tranziciju.

„Ova knjiga je nastavak moje posljednje knjige, Svjetlosne Zmije, ona je nastavak vodstva kojeg naši domorodački preci dijele sa nama… Maye vjeruju da posjeduju odgovornost prema svijetu kako bi čovječanstvu pružili vodstvo koje će promijeniti naše promatranje Jedne Realnosti. Taj novi način će dolaziti iz srca.

Drugim riječima, oni nam žele pomoći u napuštanju ovog starog svijeta kako bismo ušli u novi svijet, za kojeg vjeruju da je apsolutno potreban u ovom vremenu u povijesti. Mi se nalazimo u trenucima brzih promjena, i većina vas to može osjetiti. Od mog srca prema vašem: pripremite se da se vaš svijet otvori na neočekivane načine.“ – Drunvalo

atma.hr – 39

Kao što to Drunvalo objašnjava, Drevni su ovdje, sada, i spremni su podijeliti sa vama inicijaciju u drevni način tumačenja naših svakodnevnih života, izvan onoga što nam je nametnulo društvo, religija, vlada i naše obitelji. Mi se nalazimo u razdoblju tranzicije. Postoji neispričana pozitivna strana ovih proročanstava. Mi se možemo pripremiti. Ova knjiga nam objašnjava kako.

Majansko putovanje – Početak i završetak kozmičkih ciklusa

Autor piše o uvidima domorodačkih naroda koja govore o promjeni promatranja Jedne Realnosti. Maye vjeruju da oni imaju odgovornost prema svijetu u prenošenju znanja kako se pripremiti za tranziciju. Koja je to neispričana pozitivna strana majanskih proročanstava, Drunvalo Melchizedek otkriva u ovoj svojoj knjizi, nastavku njegove knjige Svjetlosna zmija.

180 stranica, format: 16X24

Cijena: 135 kn 121,50 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here