174242635 akva 2g

Drvo sreće ručno izrađeno od poludragog kamena plavog Akvamarina, bakrene žice, te lijepog kamena s morskih uvala. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

atma.hr – 52
Više:

Akvamarin je kamen hrabrosti.

Njegova smirujuća energija smanjuje stres i stišava um. Unosi harmoniju u okruženje i štiti od zagađivača. U drevnim vremenima vjerovalo se da se bori sa silama tame i da privlači naklonost duhova svjetla.

Akvamarin nalikuje senzitivnim ljudima. Ima moć da probudi toleranciju drugih. Nadilazi predrasude, pruža podršku svakome kome se odgovornost čini preteška i podržava preuzimanje odgovornosti na sebe.

Može razbiti stare, destruktivne programe.

Akvamarin smiruje um, otklanjajući nevažne misli. Filtrira informacije koje stižu do mozga i bistri percepciju, izoštrava intelekt i raščišćava konfuziju. Sa svojom sposobnošću da nedovršen posao privede kraju, akvamarin je koristan za okončavanje posla na svim nivoima.

Oslobađa blokiranu komunikaciju i poboljšava sposobnost izražavanja. Ovaj kamen je koristan u razumijevanju skrivenih emotivnih stanja i u interpretiranju osjećaja. Stišava strahove i pojačava senzitivnost. Duhovno, akvamarin izoštrava intuiciju i omogućava jasno viđenje.

Prekrasan za meditaciju, priziva visoke nivoe svijesti. Akvamarin štiti auru i ujednačava čakre, pročišćava grlenu čakru, dovodi u ravnotežu fizičko i duhovno tijelo.

Donosi partnersku vjernost i blaženost ljubavi i sreće.

Drvo sreće Akvamarin na morskom kamenu

174242635 akva 2g 510x382 1Drvo sreće ručno izrađeno od poludragog kamena plavog Akvamarina, bakrene žice, te lijepog kamena s morskih uvala. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje.

Čips kristali glatko su obrađeni, intenzivno-plavih nijansi boja i privlačnog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Cijena: 210 kn