174883446 kri 2aDrvo sreće ručno isprepleteno od poludragog kamena Gorskog kristala i bakrene žice. Njegovi komadići su providni i sjajni na izgled, a glatki na dodir. Postolje mu je kamen s morskih uvala. Vjeruje se da Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, a gorski kristal slovi kao najmoćniji iscjeljujući kamen svih namjena.

atma.hr – 52
Više:

Gorski kristal apsorbira sunčevu energiju i životnu energiju koja se nalazi u cvijeću, drveću i ostalim biljkama. Priziva božansku svjetlost i skladišti svu tu energiju koju oslobađa u tijeku iscjeljenja. Pojačava meditaciju i jača djelovanja u alfa stanju. Potiče moć vizualizacije, vidovitost i donosi pojačane i jasne snove.

Zbog svog savršenog djelovanja primanja informacija i programa, savršeno čisti, harmonizira i štiti osobu, neutralizirajući sva negativna djelovanja.

Prerađuje negativnu energiju u pozitivnu. Dobar je za unos informacija koje se fokusiraju na zaštitu čovjeka i njegove aure. U nedostatku najadekvatnijeg kristala može zamijeniti bilo koji kristal. Smiruje emotivnu napetost, harmonizira duhovnu stranu kao i fizičku, dovodi do emocionalnog samoisceljivanja, jača fizičku snagu.

Koristan je za čišćenje aure, balansiranje energije i detoksikaciju. Povećava imunitet i snagu, te pozitivno djeluje na sve organe i bolesti. Dobar je za meditaciju, energiju molitve, za smirenost, za kreativnost i za jačanje.

Vrlo je važan za duhovnost i za poticanje vidovitosti.

Drvo sreće Gorski kristal na morskom kamenu

m 1Drvo sreće ručno isprepleteno od poludragog kamena Gorskog kristala i bakrene žice.

Njegovi komadići su providni i sjajni na izgled, a glatki na dodir. Postolje mu je kamen s morskih uvala.

Grančice možete namjestiti po svom ukusu. Uklapa se u sve interijere.

Cijena: 180 kn