Majstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin, donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu. Dunja je poznata po preciznim uputama i mjerama pa ćete recepte sigurno lako slijediti na radost svih onih koji će ih moći kušati.

atma.hr – 61
Hrskavi keksi, kremasti kolači, raskošne torte, slasne savijače, prhke pite i bogata dizana tijesta od prirodnih, cjelovitih sastojaka, bez mliječnih proizvoda, teških masnoća i šećera, zadovoljit će i najzahtjevnije sladokusce, a tu su i omiljeni klasici u zdravijoj varijanti kao što su tiramisu, zapečene palačinke i nezaobilazne zaherice. Sto posto okusa za sto posto gurmane.

“Razlog zbog kojega bih svakome, bio vegan ili ne, preporučila da konzumira veganske deserte je osjećaj koji imate nakon što ste pojeli zdraviji i prirodniji desert koji nije prepun jaja, mlijeka i šećera- tri sastojka koja u kombinaciji, pogotovo ako se koriste bijelo brašno i šećer, zaista dugoročno štete zdravlju nas i naše djece.” – Dunja Gulin

atma.hr – 61
O autoru:

Dunja Gulin educirala se na području prirodne prehrane, prvo u Makronovi, a zatim kroz rad i asistiranje na mnogim programima u Hrvatskoj i inozemstvu te pohađanjem konferencija o zdravoj prehrani u SAD-u gdje je završila i Plant-Based Nutrition program dr. Colina Campbella pri sveučilištu Cornell.

Osim kuharica Doručak i Vege-burgeri autorica je nekoliko kuharica na engleskom jeziku: Raw Food Kitchen, The Vegan Baker, The Vegan Pantry, Fermented Foods, Falafel Forever. Pokretačica je projekta Rentaj Chefa, kolumnistica časopisa Sensa, članica kuharskog tima na krstarenju Holistic Holiday at Sea, povremeno kuha za joga grupe na raznim destinacijama, voditeljica je radionica kuhanja i autorica on-line detoks škole kuhanja na www.dunjagulin.com.

Dunja Gulin: Slatki vegan – Cjeloviti gurmanski deserti za svaku prigodu

Slatki veganminiMajstorica u kreiranju zdravijih varijanti slastica s prirodnim zaslađivačima, svježim i organskim sastojcima, Dunja Gulin donosi nam u ovoj slatkoj kuharici maštovite, gurmanske recepte za svaku prigodu. Dunja je poznata po preciznim uputama i mjerama pa ćete recepte sigurno lako slijediti na radost svih onih koji će ih moći kušati.

152 stranice, format: 18,5×23,5 cm

Cijena: 149 kn