AKCIJA! Danvantari Ajurveda – Velika knjiga o Ayurvedi

1434

Predstavljamo vam “Danvantari Ajurveda”, knjigu na hrvatskom jeziku o Ayurvedi: 260 stranica, tvrde korice, format A4, full color, autora mr.sc. Dinka Bilića, magistra ayurvedske medicine i Vastua. Knjiga detaljno opisuje sve aspekte Ajurvede: povijest Ajurvede, proces stvaranja, doše i male, ajurvedsku dijagnostiku, različite vrste ajurvedskih tretmana i ajurvedske proizvode.
Knjiga će vas naučiti kako da izračunate svoju tjelesnu konstituciju, izbalansirate prehranu, poboljšate svoj život, u slučaju neophodnosti dijagnosticirate zdravstveni problem i pronađete potreban lijek.

Knjiga je napisana pristupačnim jezikom, zanimljiva je za čitanje, sadrži puno ilustracija, laka za razumijevanje i namijenjena za ljude svih generacija.

Uzevši u obzir kvalitetu, obuhvatnost i zanimljivost knjige, možemo sa sigurnošću reći da je to prva takva knjiga na hrvatskom tržištu.

Danvantari Ajurveda – Velika knjiga o Ajurvedi

Velika knjiga o Ajurvedi, koja detaljno opisuje sve aspekte Ajurvede: povijest Ajurvede, proces stvaranja, doše i male, ajurvedsku dijagnostiku, različite vrste ajurvedskih tretmana i ajurvedske proizvode.

260 stranica, tvrde korice, format A4, full color.

Autor: mr.sc. Dinko Bilić, magistar ayurvedske medicine i Vastua

AKCIJA! Cijena: 232 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.