Svi u našem domu želimo imati dobru atmosferu, osjećaj mira, blagostanja… To možete postići na vrlo jednostavan način – unesite u kuću Anahata čakra svijećnjak i stvorite obilje dobre energije!

Ne vjeruj svemu što misliš…

Anahata čakra svijećnjak idealan je za postizanje mirne atmosfere, oplemenit će moderne interijere, prostor će zablistati uz pomoć strateški namještenih lampica za svijeću.

Ovaj svijećnjak unosi sklad u naš um i prostor.

Anahata je naziv za srčanu čakru. Srčana, ili četvrta čakra, Anahata, na sanskritu znači neporaženo, nepobjedivo. Ona se nalazi u samom središtu ljudskog bića.

Stabilna srčana čakra se ogleda u smirenju i dobrom postupanju sa drugima, ustrajnosti i svjesnosti.

Meditacija o ljubavi i blagosti je jedna od najstarijih meditativnih tehnika koju je preporučio sam Buda. Ona predstavlja prijateljstvo i nenasilje, “želju za srećom drugih”, te kvalitete kao što su strpljenje, prihvaćanje, zahvalnost.

Osjećaj ljubavi i blagosti u nama budi toplinu i pristupačnost te srce ispunjava srećom zbog sreće drugih, neovisno o njihovu prihvaćanju, osuđivanju ili očekivanju nečega zauzvrat.

Ne vjeruj svemu što misliš…

Meditiranjem o ljubavi i blagosti pomažemo umu da ostane otvoren i pozitivan, da prihvaća promjene i poteškoće koje nam se katkad čine nepremostive. Kada svakodnevne probleme počnemo gledati s ljubavlju i prihvaćanjem, umirujemo uzburkali um, te u život unosimo ravnotežu i blagostanje.

Anahata čakra svijećnjak lijep je i koristan ukras u vašem domu!

Anahata čakra ukrasni yoga svijećnjak

Unesite u kuću Anahata čakra svijećnjak i stvorite obilje dobre energije!

Unikatna lampica za lučice, oslikano staklo.

Kolekcija: yoga art

Dužina: 8 cm

Širina: 10 cm

Cijena: 220 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.