Svi u našem domu želimo imati dobru atmosferu, osjećaj mira, blagostanja… To možete postići na vrlo jednostavan način – unesite u kuću Anahata čakra svijećnjak i stvorite obilje dobre energije!

atma.hr – 39

Anahata čakra svijećnjak idealan je za postizanje mirne atmosfere, oplemenit će moderne interijere, prostor će zablistati uz pomoć strateški namještenih lampica za svijeću.

Ovaj svijećnjak unosi sklad u naš um i prostor.

Anahata je naziv za srčanu čakru. Srčana, ili četvrta čakra, Anahata, na sanskritu znači neporaženo, nepobjedivo. Ona se nalazi u samom središtu ljudskog bića.

Stabilna srčana čakra se ogleda u smirenju i dobrom postupanju sa drugima, ustrajnosti i svjesnosti.

Meditacija o ljubavi i blagosti je jedna od najstarijih meditativnih tehnika koju je preporučio sam Buda. Ona predstavlja prijateljstvo i nenasilje, “želju za srećom drugih”, te kvalitete kao što su strpljenje, prihvaćanje, zahvalnost.

Osjećaj ljubavi i blagosti u nama budi toplinu i pristupačnost te srce ispunjava srećom zbog sreće drugih, neovisno o njihovu prihvaćanju, osuđivanju ili očekivanju nečega zauzvrat.

atma.hr – 39

Meditiranjem o ljubavi i blagosti pomažemo umu da ostane otvoren i pozitivan, da prihvaća promjene i poteškoće koje nam se katkad čine nepremostive. Kada svakodnevne probleme počnemo gledati s ljubavlju i prihvaćanjem, umirujemo uzburkali um, te u život unosimo ravnotežu i blagostanje.

Anahata čakra svijećnjak lijep je i koristan ukras u vašem domu!

Anahata čakra ukrasni yoga svijećnjak

IMGP6347aUnesite u kuću Anahata čakra svijećnjak i stvorite obilje dobre energije!

Unikatna lampica za lučice, oslikano staklo.

Kolekcija: yoga art

Dužina: 8 cm

Širina: 10 cm

Cijena: 220 kn