Ova knjiga predstavlja praktični i revolucionarni program iscjeljivanja koji se temelji na tradicionalnim metodama koje postoje više od 5000 godina, a do sada su bile nedostupne u većini svijeta. U ovom nevjerojatnom istraživanju, Villoldo objašnjava ključne koncepte šamanskog iscjeljivanja, poput svjetlosnog energetskog polja koje okružuje naša materijalna tijela. On produbljuje i temu života onkraj smrti, navigavajući misterioznim, nevidljivim svijetom uz pomoć znanja znanstvenika i mudrosti šamana. Villoldo piše poput Castanede, dovitljivo, lucidno i lirski.

atma.hr – 61
Dr. Alberto Villoldo, psiholog i medicinski antropolog, proteklih je 25 godina proučavao šamanske tehnike iscjeljivanja uz potomke drevnih Inka na području Anda i Amazone.

Ova knjiga predstavlja praktični i revolucionarni program iscjeljivanja koji se temelji na tradicionalnim metodama koje postoje više od 5000 godina, a do sada su bile nedostupne u većini svijeta.

U ovom nevjerojatnom istraživanju, Villoldo objašnjava ključne koncepte šamanskog iscjeljivanja, poput svjetlosnog energetskog polja koje okružuje naša materijalna tijela.

Dok nas podučava vidjeti i utjecati na dojmove koje bolest ostavlja u ovom polju, daje nam jedinstvenu priliku da iscijelimo sebe i druge.

On produbljuje i temu života onkraj smrti, navigavajući misterioznim, nevidljivim svijetom uz pomoć znanja znanstvenika i mudrosti šamana.

‘Villoldo piše poput Castanede, dovitljivo, lucidno i lirski’.

atma.hr – 61
Alberto Villoldo: Šaman, iscjelitelj, mudrac

DrminiKako iscijeliti sebe i druge uz pomoć energetske medicine obiju Amerika

Praktični i revolucionarni program iscjeljivanja koji se temelji na tradicionalnim metodama koje postoje više od 5000 godina, a do sada su bile nedostupne u većini svijeta. Villoldo objašnjava ključne koncepte šamanskog iscjeljivanja, produbljuje i temu života onkraj smrti, navigavajući misterioznim, nevidljivim svijetom uz pomoć znanja znanstvenika i mudrosti šamana. 

Format: 16×24/218 stranica