Foto. pixabay.com

Vrlo je teško znati što muškarci misle, jer svaki pojedinac ima svoju perspektivu o životu i o tome kako bi se stvari trebale odvijati. Međutim, određena istraživanja ipak pokazuju, bar kada je riječ o ljepšem spolu, da muškarce više privlače određene osobine koje žene imaju. Upravo zbog tih osobina muškarci žene, koje ih imaju, smatraju neodoljivima.

atma.hr – 78
Prijateljstvo

Većina muškaraca želi da sa svojom partnericom može razgovarati doslovno o svemu, o najvećim problemima i situacijama koje se čine bezizlazne te da im one pružaju potporu.

Ova osobina im je neodoljiva iz razloga što znaju da takvoj ženi mogu bezuvjetno vjerovati.

Nezavisnost

Nezavisna žena pravi je magnet za muškarce. Ovdje nije riječ o financijskoj neovisnosti (mada oni nemaju ništa ni protiv toga) već o ženi koja zna što želi u životu.

Ženi koja ima svoje hobije i afinitete i koja nije povodljiva. Muškarci takvoj ženi uvijek daju prednost.

atma.hr – 75
Opuštenost

Većina muškaraca ima tendenciju loše reagirati kada je u pitanju pritisak. Oni ne vole biti prisiljeni obavljati stvari koje ne žele ili ne vole raditi.

Pozivi i sms-ovi svakih pola sata svakako su jedna od stvari koja im se ne sviđa. Oni od svoje partnerice žele da je opuštena i da ih ne prisiljava na bilo što.

Jednakost

Činjenica je da većina “normalnih” muškaraca poštuje i vjeruje u jednakost i ravnopravnost spolova. Više ne živimo u dobu kada su žene isključivo morale biti kod kuće i brinuti se o kućanstvu i djeci.

Žena koja misli da su muškarci i žene u svemu ravnopravni zapravo je pravi magnet. Takva žena muškarcu daje do znanja da je kozmopolit, da je obrazovana i da neće trpjeti nepravdu.

atma.hr – 78
Mudrost

Većina muškaraca smatra mudre žene vrlo privlačnima. Zašto? Zato što su one zrele, znaju što žele i kažu što im je na umu. Osim toga, zrelost vam pomaže da se u nezgodnim situacijama ponašate mirno i mudro, bez pretjerane “dramaturgije”.

Ovaj tip žene će reagirati kada vidi loše ponašanje i reći će što joj se ne sviđa, jer želi da promijeni stvari na bolje.

Kultura

Koliko se vama ne sviđa “neotesan”, grub muškarac, toliko se ni muškarcima ne sviđa žena bez manira. Takva žena je većini muškaraca odbojna.

Samim tim, žena koja ima manire i zna kako se treba ponašati svakako je privlačna. Na kraju, tko bi uopće želio izlaziti s “kočijašem”?

Autor: minimagazin.info

69 ŽENSKO TIJELO ŽENSKA MUDROST

ZENSKO TIJELO ZENSKA MUDROST