Informacije u ovoj knjizi su direktna predaja i prenošenje učenja srca iz egipatskih portala mudrosti srca – Hramova svjetla. Hram svjetla je energetski hram – živuća, svjesna duša fizičkog svetog mjesta u Egiptu. Učenja srca u ovoj knjizi nastala su kao odgovor na pitanja koja su postavljana kroz vrijeme i prostor o vječnom misteriju: tko smo mi i zašto smo ovdje. Ona nam pružaju vodstvo u našem odnosu s Božanskim, kao i načine manifestiranja veće sreće, zdravlja, obilja i ljubavi u vlastitim životima.

atma.hr – 61
Knjiga Hramovi svjetla vodi čitatelja, kao inicijata, na duhovno putovanje kroz 13 egipatskih svetih hramova – putovanje u otvoreno srce. Svako sveto mjesto predstavlja portal ka drevnoj mudrosti koja može pomoći modernom tragaču sa svakodnevnim problemima i pitanjima – sa ljubavlju, svrhom, novcem i zdravljem – kao i dubljim pitanjima prosvjetljenja i našeg božanskog podrijetla.

Danielle Rama Hoffman nam pruža uvid u svete obrede koji su kroz povijest bili poznati samo nekolicini, kako biste izgradili odnos sa hramovima u Egiptu kao sa saveznicima i duhovnim vodičima. Na primjer, hram u Sakari povezuje se sa obiljem; hram u Abidu povezuje se sa prisjećanjem.

Inicijacije u ovoj knjizi bude intuiciju i sahu – potpuno realizirano sebstvo – omogućujući vam da se povežete sa mudrošću i snagom svetih simbola poput Cvijeta Života, stupa Djeda (Ozirisove kralježnice), i ka tijelom, našim energetskim dvojnikom. Njene vođene meditacije, rituali i vježbe također podižu vibraciju čitatelja, dok prelazimo iz doba Riba u doba Vodenjaka.

Utjelovljenje mudrosti otvorenog srca tih hramova dovodi do promjene u svijesti; iz straha u blaženstvo, iz nemoći u moć, otvarajući tijelo, um i duh prema beskonačnim mogućnostima. Uz knjigu dolazi i CD (u mp3 formatu) sa dvije vođene inicijacije egipatskih Hramova svjetla.

atma.hr – 61
Danielle Rama Hoffman: Hramovi svjetla

hramovi svjetlaminiInicijacijsko putovanje u učenja srca egipatskih škola misterija + CD

Informacije u ovoj knjizi su direktna predaja i prenošenje učenja srca iz egipatskih portala mudrosti srca – Hramova svjetla. Učenja srca u ovoj knjizi nastala su kao odgovor na pitanja koja su postavljana kroz vrijeme i prostor o vječnom misteriju: tko smo mi i zašto smo ovdje. Ona nam pružaju vodstvo u našem odnosu s Božanskim, kao i načine manifestiranja veće sreće, zdravlja, obilja i ljubavi u vlastitim životima.

264 stranica/ format: 16×24

Cijena: 134,10 kn – Kupi ovdje

atma.hr – 61