Mystic Aura narukvica sa svetim drvetom Rudrakša

337

Svjetlost aure a

Ova predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji poludragog kamena mystic aura kvarca, gorskog kristala, plavog čipkastog ahata, krizokole i Rudrakša zrna s Om privjeskom. Iscjeljuje, smiruje, jača svjesnost.

Više:

Rudraksha je čudesan dar prirode čije je pozitivno djelovanje poznato još od davnina.

Rudraksha kuglice predstavljaju Gospodina Šivu. Rudraksha je nastala kao dar prirode svim ljudima, dar koji donosi pozitivnost, povećava mir i ravnotežu te nam pomaže da bistrog i pozitivnog uma živimo u sadašnjem trenutku. Riječ rudraksha na sanskrtu znači Šivine suze, a potječe od riječi  – Rudra, koje je jedno od imena boga Šive i riječi Aksham, što znači suza.

Vjeruje se da rudraksha donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Povezana je s planetom Jupiter i božanstvom Rudra Kalagni. Daje mir, snažan intelekt i moć govora te jača svjesnost. Kaže se da ispunjava sve želje te da je prikladna za sve one koji teže za duhovnim spoznajama.

Zrna rudrakshe emitiraju elektromagnetsko zračenje koje ima snažno pozitivno djelovanje na tijelo, um i duh nosioca. Naši osjetilni organi odgovaraju na podražaje kao što su dodir, miris, buka, vid i okus kao posljedica bioelektriciteta. Bioelektricitet prenosi informacije iz mozga u različite dijelove tijela i obratno.

Gorski kristal odnosno kvarc najsnažniji je iscjelitelj na planetu. Ovaj kristal radi na vibracijskom nivou, prilagođenom specifičnim energetskim potrebama osobe koja ga koristi u svrhu iscjeljivanja.

Kvarc detoksicira i revitalizira tjelesne organe, energetske centre tzv. čakre odnosno djeluje kao “čistač” duše, povezujući fizičku dimenziju s duhom i umom.

Kvarc je također poznat po tome što štedi energiju manifestiranu u bilo kojem obliku (u jednom eksperimentu kvarc je bio pričvršćen za dovod goriva u automobilu – utvrđeno je da je uslijed povećanja iskorištenja potencijala benzina kao organskog pogonskog goriva kvarc utjecao na smanjenje potrošnje istog).

Stimulira imunološki sustav i dovodi tijelo u ravnotežu. Harmonizira sve čakre.

Povećava fizičku sposobnost i usklađuje vas s vašom duhovnom svrhom. Ako se koristi u meditaciji, pomaže odstranjivanju svih smetnji. Na mentalnom nivou pomaže koncentraciji i poboljšava memoriju, te ju “otključava” – pomaže prisjećanju davno zaboravljenog.

Plavi čipkasti ahat je divan iscjeliteljski kamen. Stimulira krunsku čakru, dovodeći energiju u polje aure. Njegova meka energija je opuštajuća i smirujuća, donosi smirenje uma.

Posebno je učinkovit za aktiviranje i iscjeljivanje grlene čakre, dopuštajući slobodno izražavanje misli i osjećaja. Otvara put iskustvima viših energija. Spada u moćno kamenje koje vas pazi i podržava.

Neutralizira bijes, infekcije, upale i groznicu. Pomaže kod verbalizacije misli i osjećaja i suprotstavlja se mentalnom stresu. Plavi čipkasti ahat je moćan iscjelitelj grla, otklanja probleme s ramenima i vratom, s infekcijama grla i s limfnim infekcijama.

Spušta temperaturu i otklanja blokade u nervnom sustavu, liječi rahitis i deformitete kostiju, iscjeljuje prijelome. Pomaže kapilarama i gušterači.

Mystic aura kvarc pomaže prilikom meditacije u smislu da je dovodi na viši nivo. On olakšava svjesni kontakt sa anđelima, duhovnim vodičima i našim unutrašnjim glasom. Kristal je koristan za iscjeljivanje na svim razinama, komunikaciju s anđelima i postizanje astralne projekcije.

Podiže svjesnost i pomaže pojedincu da primijeti ljepotu unutar i izvan sebe. Kristal ima sposobnost potaknuti prisjećanja na prošle inkarnacije, kao i kanaliziranje poruka iz viših dimenzija postojanja.

Krizokola je kamen sklada na univerzalnoj i vrlo osobnoj razini.

Kroz tisuće godina smatralo se da je kamen pomirenja, mira i harmonije. Razvija sklonost prema zdravom načinu životu i pobuđuje suosjećaj prema prirodnim zakonima. Krizokola zrači mirnim i zemljinim vibracijama, pomaže kod koncentracije, smiruje nemirno srce, sređuje raštrkane misli, balansira emocije, štiti duševni mir te umanjuje osjećaj krivice koje uzrokuju psihosomatske blokade.

Razvija neiskvareno i čisto razmišljanje, strpljenje, toleranciju. Daje dobar pregled zbivanja u kriznim situacijama. Podiže svijest na višu razinu. Pomaže olakšati strah, tjeskobu i krivnju. Koristi se i za komunikaciju s duhovnim silama Zemlje.

Mystic Aura narukvica sa svetim drvetom Rudrakša

minisPerle Mystic aura kvarca, Gorskog kristala, Plavog čipkastog ahata, Krizokole i Rudrakša zrna s Om privjeskom nanizani na gumicu.

Mystic aura kvarc koristan je za komunikaciju s anđelima, Gorski kristal iscjeljuje, Plavi čipkasti ahat smiruje, Krizokola razvija toleranciju, Rudraksha jača svjesnost.

Cijena: 160 Kn