Da bi se iskoristila sva snaga moćne kurkume, samo začin, koji sadrži 3-5% kurkuminoida, nije dovoljan. Puno veću djelotvornost ima kurkumin, suhi ekstrakt kurkume, aktivni sastojak iz skupine kurkuminoida, kojem se pripisuje snažno protuupalno, antioksidativno i antibakterijsko djelovanje. Bioraspoloživost i apsorpcija ovog pripravka su povećani za 10x u odnosu kurkumu i za 7x u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin, čak i u vrlo malim koncentracijama ima pozitivno djelovanje na organizam, a istraživanja daju naznake da kurkumin posjeduje antikancerogeno djelovanje te je vrlo učinkovit u sprječavanju upala. Protuupalno djelovanje kurkumina podjednako je nekim protuupalnim lijekovima, a bez ikakvih nuspojava.

atma.hr – 75
Jedan od izazova u oralnoj primjeni kurkumina je pitanje njegove bioraspoloživosti. Čak i nakon primjene visokih doza nativnog kurkumina, samo vrlo male količine dospiju do krvotoka, zbog brzog metabolizma u jetri i stijenci crijeva. Količina kurkumina koju tijelo apsorbira i zadržava je istinsko mjerilo njegove bioraspoloživosti pa se, zbog ograničene raspoloživosti nativnog kurkumina, preporučuju oblici koji imaju znanstveno dokazanu superiornu bioraspoloživost.

Kurkumin je primarni polifenol iz kurkume koji se postupkom ekstrakcije izdvaja iz kurkume. Nativna kurkuma sadrži 7 do 8% eteričnih ulja od kojih najviše ar.turmerone. Malo je poznato da se u procesu ekstrakcije sva ljekovita eterična ulja potpuno gube.

Ultra strong kurkumin BCM-95 u jednoj kapsuli od 500 mg uz kurkuminoide sadrži  8% (40mg) eteričnih ulja kurkume, upravo onoliko koliko ih sadrži i nativna kurkuma. Kurkuminoidi su topljivi u ulju stoga su uz dodatno ljekovito djelovanje eteričnih ulja bioraspoloživost i  apsorpcija povećani za 10 puta.

Za ar-turmerone se u znanstvenim radovima ističe da:

 • povećava broj živčanih matičnih stanica, te može blokirati aktivaciju neuroupalnih stanica mikroglije
 • povećava neurogenezu (stvaranje novih neurona u mozgu)
 • djeluje na održavanje zdrave razine šećera u krvi
 • iskazuje značajno gastoprotektivno djelovanje.

Iz tog je razloga Ultra strong kurkumin BCM-95 učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointestinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume.

Po čemu je Kurkumin BCM-95  drugačiji od drugih?

Kurkumin BCM-95 – FDA mu je odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).

Izuzetno visoka antioksidativna snaga kurkumina BCM-95 potvrda je njegovom izuzetnom i jedinstvenom djelovanju. ORAC mu je utvrđen na 1.500,000 dok za usporedbu ekstrakt sjemenki grožđa ima ORAC 108,130, a borovnice 9,621.

 • jedinstven po sastavu i 100% prirodan – sadrži kurkumin, demetoksikurkumin, bisdemetoksikurkumin i eterična ulja kurkume
 • superioran po djelovanju – eterično ulje kurkume
 • u sinergiji s kurkuminom daje vrijednost više u odnosu na standardni kurkumin
 • bioraspoloživost i apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način bez korištenja nanotehnologije i pojačivača apsorpcije
 • veća snaga i dužina djelovanja – 500 mg djeluje kao 5 g kurkume i u krvotoku ostaje više od 8 sati
 • djelotvornost dokazana u 23 kliničke studije
 • potpuno siguran – toksikološka studija pokazuje neškodljivost i u visokim dozama od 1000mg/kg tjelesne mase

Jedini proizvod na svjetskom tržištu koji sadrži kombinaciju kurkuminoida i eteričnih ulja kurkume, u postotku u kojem ih sadrži nativna kurkuma, je KURKUMIN BCM-95.  Formulacija je zaštićena patentom koji se odnosi na sastav, upotrebu i način proizvodnje.

atma.hr – 75
Ultra strong kurkumin BCM-95 proizveden je u skladu sa standardima ISO 22000 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i GMP (Standard dobre proizvođačke prakse).

Vegetabilne kapsule sadrže samo aktivnu supstancu 500 mg kurkumina BCM-95 BEZ punila, konzervansa, dodanog šećera, GMO-a i umjetnih bojila.

Bioraspoloživost i apsorpcija:

Klinička studija utvrdila je su se bioraspoloživost i apsorpcija povećali za 10 puta u odnosu kurkumu i za 7 puta u odnosu na standardni kurkumin.

Ultra strong kurkumin je jedini proizvod na tržištu kojem je apsorpcija povećana na 100% prirodan i siguran način bez dodavanja pojačivača apsorpcije ili korištenja nanotehnologije. Jedna kapsula od 500 mg djeluje kao 5 g kurkume.

Djelovanje:

Kliničke studije koje navodimo odnose se isključivo na kurkumin BCM-95 koji u sastavu sadrži eterična ulja i ne mora značiti da se isti rezultati mogu postići s drugim ekstraktima.

Alzheimerova bolest i podrška kongnitivnim funkcijama

Trideset četiri ispitanika sudjelovalo je u šesto mjesečnoj placebom kontroliranoj studiji. Dobivali su 2×500 mg BCM-95, placebo ili 4 g standardnog ekstrakta.

Ispitanici koji su uzimali BCM-95 imali su višu razinu vitamina E i višu razinu serumskog beta amiloida čiji porast odražava sposobnost kurkumina da razgradi beta-amiloidne nakupine u mozgu.

Na osnovu ove studije FDA je kurkuminu BCM-95 odobrila US patent za liječenje Alzheimerove bolesti. Vlasnik patenta je dr. Antony Benny iz tvrtke Arjuna Nutraceuticals koja je proizvođač formulacije.

Kurkumin BCM-95 u stanju je učiniti ono što malo kemikalija bilo biljnih bilo sintetičkih može, a to je prijeći krvno moždanu barijeru i djelovati izravno na stanice mozga.

Kurkumin BCM-95 poboljšava pamćenje, koncentraciju i sposobnost učenja, pomaže u otklanjanju posljedica moždanog udara te je djelotvoran kod svih neurodegenerativnih bolesti mozga.

atma.hr – 75
Depresija i stres

Klinička placebom kontrolirana studija sa 60 ispitanika ocjenjivala je učinak kurkumina kod stanja teške depresije. Zaključak je bio da BCM-95 u dozi od 2 x 500mg ima iste učinke kao lijek fluoksetin (generički Prozac) bez istodobne pojave suicidalnih nakana ili drugih psihotičnih poremećaja.

Kurkumin BCM-95 djeluje na popravljanje raspoloženja preko povećanja serotonina, noradrenalina i dopamina u mozgu.

Reumatoidni artritis

U studiji je 45 ispitanika sa reumatoidnim artritisom podjeljeno u 3 skupine: BCM-95 skupina 2x 500mg, Voltaren skupina 2×50 mg i skupina BCM-95 + Voltaren.

Skupina BCM-95 pokazala je najviši i od Voltarena značajno bolji postotak poboljšanja u ukupnoj visini parametara za procjenu zdravlja zglobova. BCM-95 nije iskazao neželjene nuspojave.

Sastav:

Ultra strong kurkumin BCM-95 je potpuno siguran – toksikološka studija pokazuje neškodljivost i u visokim dozama od 1000mg/kg tjelesne mase.

Jedna kapsula Ultra strong kurkumina BCM-95 od 500 mg sadrži:

 • 460 mg kurkuminoida (kurkumin, demetoksikurkumin, bisdemetoksikurkumin)
 • 40 mg eteričnih ulja kurkume

Formulacija je zaštićena patentom koji se odnosi na sastav, upotrebu i način proizvodnje.

Ultra strong kurkumin BCM-95 proizveden je u skladu sa standardima ISO 22000 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i GMP (Standard dobre proizvođačke prakse).

Vegetabilne kapsule sadrže samo aktivnu supstancu 500 mg kurkumina BCM-95 BEZ punila, konzervansa, dodanog šećera, GMO-a i umjetnih bojila.

Upozorenje: Osobe koje imaju žučne kamence i osobe koje uzimaju antikoagulante trebaju prije uzimanja potražiti savjet liječnika.

22 KURKUMIN

AKCIJA! ULTRA JAKI KURKUMIN

kurkumin

Demencija, depresija i artritis - Patent za liječenje Alzheimerove bolesti

Učinkovitiji u djelovanju na neurodegenerativne bolesti mozga, gastrointetinalne i dijabetičke tegobe u odnosu na sve druge proizvode od kurkume! Bioraspoloživost i apsorpcija povećani su za 10 puta u odnosu kurkumu i 7 puta u odnosu na standardni kurkumin. Kurkumin BCM-95 jedini ekstrakt kurkume na svjetskom tržištu kojemu je FDA odobrila patent za liječenje Alzheimerove bolesti (US Patent No. 8859020).
Namjena: Alzheimerova bolest, reumatoidni artritis, depresija i stres podrška u liječenju karcinoma, zdravlje jetre, gastritis, dijabetes II
Akcijska cijena: 239 kn 203,15 kn - Kupi ovdje

AKCIJA TRAJE DO 31.04.2021.