Ova knjiga je po mnogim svjetskim stručnjacima postavila nove temelje u razmišljanju o zdravlju i bolesti suvremenog čovjeka. Oslanjajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje nov dijetetski program koji se sigurno i jednostavno može primjenjivati kod kuće.

atma.hr – 61
Knjiga donosi savjete za prehranu kao pomoć kod iscjeljenja dvadeset pet vrsta raka. Dok rizik i učestalost raka raste, knjiga Ishranom protiv raka i dalje je osnovno štivo za prehranu za one koji se liječe od raka ili aktivno žele spriječiti pojavu teških degenerativnih oboljenja prirodnim putem.

Pozivajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje dijetetski program koji se može sigurno i jednostavno provoditi kod kuće.

Ova knjiga ima nakanu da sve koji su spremni njegovati ljudsko dostojanstvo, a time i vještinu upravljanja svojim mogućnostima, isprati iz stanja bolesti u svijet optimalnog zdravlja.

Zlatko Pejić

atma.hr – 61
O autoru:

Michio Kushi, jedan od osnivača pokreta makrobiotike, vizionar i borac za mir. Surađivao je s mnogim vladama, UN-om, WHO-om, UNESCO-om, liječnicima, znanstvenicima, političarima.

Dobitnik je brojnih nagrada, a između ostalog i The Peace Abbey Courage Award za izvanredan doprinos na području svjetskog mira, pravde i nenasilja.

Michio Kushi: Ishranom protiv raka

ishranom protiv rakaminiOva knjiga je po mnogim svjetskim stručnjacima postavila nove temelje u razmišljanju o zdravlju i bolesti suvremenog čovjeka. Oslanjajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje nov dijetetski program koji se sigurno i jednostavno može primjenjivati kod kuće Knjiga donosi savjete za prehranu kao pomoć kod iscjeljenja dvadeset pet vrsta raka.

480 stranica, format: 15,5×23 cm

Cijena: 159kn