Lampa od divnih, ružičastih grumenja najčišće himalajske soli – stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, iscjeljuje tijelo i um, smanjuje utjecaj štetnih zračenja.

atma.hr – 39

Himalajska sol je najstarija i najčišća sol na Zemlji. Vade je ručno iz pakistanske slane brazde podno Himalaje. Specifična je po tome što potiče iz pradavnog mora na koje se prije otprilike 250 milijuna godina prevalilo ogromno gorje – današnja Himalaja. Pod silnim pritiskom planine ta se pradavna morska sol polako kristalizirala i pretvorila u prelijepe ružičaste gromade iz kojih se danas izrađuju kristalne svjetiljke, svijećnjaci, opeke, pločice i mnogi drugi korisni predmeti.

Koristi se u kuhanju i smatra se zdravom zamjenom za kuhinjsku sol jer sadrži manje natrija.

Osim primjene u kuhinji, ova sol ima i mnoge druge pogodnosti i različitu upotrebu u svakodnevnom životu.

Saznajte na koje načine se upotrebljava himalajska sol i kako je možete primijeniti u svakodnevnom životu.

Negativni ioni i himalajska sol

Negativni ioni su prirodno napravljeni u prirodi i nakon što im se izložite, osjećati ćete se osvježeno i puni energije. Ti ioni se obično stvaraju pokraj tekućih voda ili slapova.

Srećom, postoji način na koji možemo te ione dovesti u svoj dom. Stavite lampu od himalajske soli u svoju sobu i odmah ćete osjetiti pozitivne promjene.

atma.hr – 75Ostanite pozitivni

Suprotnost negativnim ionima su, naravno, pozitivni ioni. Oni su također poznati kao “elektronski smog”, te se emitiraju iz elektronskih uređaja koje koristimo svaki dan. Ti ioni su štetni i mogu uzrokovati ozbiljne bolesti i tegobe.

Svjetska zdravstvena organizacija navodi da su pozitivni ioni najgora stvar koja nam se može dogoditi. Oni uzrokuju nesanicu, neurološke poremećaje, probleme s mentalnim zdravljem, alergije itd. Isto tako, zbog pretjeranog izlaganja ovom elektroničkom smogu, naše misli su bombardirane frekvencijama oko 20 puta više nego što je preporučeno.

Iako pozitivni ioni nisu u stvari pozitivna stvar, postoji jednostavan način da se neutralizira njihov negativan učinak u bilo kojoj prostoriji u kući.

Pozitivnost negativnih iona

Negativni ioni nose negativno nabijene elektrone. Kada dođu u kontakt s štetnim molekulama, oni ih ispune negativnim nabojem, čime gube svoja opasna svojstva.

Ti ioni se mogu naći u šumama, plažama i drugim mjestima na kojim se nalazi voda. Kada se nađu u našem tijelu, oni poboljšavaju naše funkcije mozga, daju nam dodatnu energiju i poboljšavaju naše raspoloženje.

Cijelo vrijeme dobivate pozitivne ione; ali kako ćete stvoriti negativne ione koji će se boriti protiv pozitivnih iona?

atma.hr – 39

Lampe – savršenstvo atmosfere

himalajska lampa atma.hr

Svjetiljke od himalajske soli, kako ih još i nazivaju – “Vitamini zraka”, sastoje se od bloka soli i male žarulje unutar nje.

Rade na takav način da žarulja ugrije kristal i tada se emitiraju negativni ioni koji uništavaju sve loše čestice iz vašeg okruženja. Sve što trebate napraviti je opustiti se i pustiti ih da rade za vas.

Kada se negativni ioni stvore u zraku, oni počinju napadati pozitivne ione. Oni na sebe vežu bakterije, plijesni, alergene, viruse i neutraliziraju elektronički smog u vašoj kući. Odmah ćete osjetiti promjenu i uz stalnu upotrebu osjećati ćete se puni energije, sretniji, smireniji i opušteniji i bolje ćete spavati.

Što sve rade lampe od himalajske soli?

 • Ioniziraju sobu
 • Stabiliziraju i smanjuju utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike
 • Proizvode dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuje i smiruje vaše tijelo

Lampa od himalajske soli može vam pomoći kod:

 • Glavobolja i migrena
 • Poremećaja cirkulacije
 • Mentalnih poremećaja i poremećaja vezanih uz stres (uključujući nesanicu)
 • Problema dišnog sustava (uključujući i prehlade)
 • Artritisa

Ove lampe također pomažu kod alergija i kožnih bolesti jer čiste zrak od toksina.

atma.hr – 39

Himalajska solna lampa stvara mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok ili nakon proljetne oluje, izvrstan su izvor negativnih iona koji poboljšavaju kvalitetu zraka.

Postavljena pored televizora ili računala, apsorbira štetno elektromagnetsko zračenje.

Ako želite ostvariti sve gore navedene dobrobiti, ako želite sretniji život za svoju obitelj, sve što trebate učiniti je nabaviti lampu od himalajske soli i staviti je u prostoriju u kojoj vi i vaša obitelj provodite većinu svog vremena. Sve ostalo će doći s vremenom.

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
6-9 kg - RASPRODANO

2 KOMENTARA

 1. Pozdrav Anice!
  Oprostite na zakašnjelom odgovoru. S obzirom da lampe prikupljaju čestice prašine, peludi, plijesni, ukoliko smjestite svoju lampu od soli u prostoriju u kojoj najviše boravite, vaši simptomi će se zasigurno smanjiti. Ljudi koji boluju od astme bi trebali primijetiti poboljšanje u dva tjedna. Zapravo, himalajska sol je odlična za dišne putove, čak se prozivode i inhalatori od himalajske ružičaste soli. Naša lampa je opisana u gornjem tekstu, možda su te druge skuplje lampe koje ste vidjeli teže ili veće… Naručiti ju možete u gornjem tekstu klikom na botun KUPITE OVDJE. Plaćanje je pouzećem. Cijena poštarine i dostave je 25 kn.

 2. Pročitala sam da imate u ponudi Himalajsku lampu, a pošto imam problema s alergijskom astmom i artritisom veoma je pogodno za mene. Brine me ako je stvarno u redu jer sam kod nekih našla puno veću cijenu (znam da cijena ne diktira svugdje kvalitetu). Kupila bi jednu lampu i zanima me kako će mi se odrazizi na tegobe koje sam opisala i u kom roku-ako znate molila bi odgovor.
  Ujedno me zanima plaćanje te cijena s dostavom (Čakovec)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here