Budi eko, budi cool! Izrazi svoj nesputani duh predivnim HIMALAYAN 100% HEMP ruksakom, koji je baš kao i ti – prirodan i jedinstven! Otkrij u ATMA webshopu veliki izbor unikatnih ruksaka od ekološke konoplje, ručno izrađenih u Nepalu – obilje boja, bogat dizajn, dugotrajnost!

Konoplja je najjači materijal na biljnoj bazi pa je idealna za proizvodnju ruksaka i torbi, čija je trajnost preko 10 godina!

Kao tkanina, konoplja je optimalan izbor. Vrlo je propusna i „diše“, te upija vlagu s tijela vrlo efektivno dok istovremeno sadrži antibakterijska i antimikrobna svojstva koja nadilaze bilo koju prirodnu tkaninu.

To znači da konoplja neće uhvatiti plijesan niti zadržavati mirise!

Lako se održava, možete je prati u perilici rublja ili ručno s nekim blažim praškom za rublje na 40-60 stupnjeva.

Konoplja je jedna od ekološki najprihvatljivijih biljki koja se proizvodi te je otporna na sušu, brzo raste i ne trebaju joj pesticidi. Pamuk zahtijeva velike količine pesticida i herbicida pa se 50% upotrijebljenih pesticida/herbicida u svijetu koristi u proizvodnji pamuka. Konoplja ne traži pesticide ni herbicide već samo skromnu količinu gnjojiva.

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1

U ovaj ruksak će stati sve vaše osnovne stvari koje su vam potrebne u vašim dnevnim avanturama, dok idete u školu, na fakultet, posao, festivale, kampiranje, yogu, planinarenje i putovanja. Gdje god vas put odvede, ovaj ruksak vas neće iznevjeriti.

Karakteristike

42756678 298152327445359 1822802936674123776 n
Ines Duišin Džunić, urednica atma.hr / Fotograf: Irena Popović / lokacija: Kozjak – Split

Eko i izdržljiv materijal, izrađen od prirodne konoplje i čvrstog pamuka (podstave), ručno izrađen u Nepalu.

Konoplja je prirodno snažna, antimikrobna, antibakterijska, uzgajana bez pesticida, održiva. Zbog ovih odlika, fantastično je rješenje kao  materijal za ruksak. Trajnost ruksaka je i do 10 godina.

Detalji

Svaki ruksak u unutrašnjosti također sadrži i odjeljak za laptop do 38 cm veličine.

Ruksaci imaju jake patente i mekane, podstavljene remene i dio koji dodiruje leđa.

Cijeli ruksak je izuzetno čvrst, ali također propušta zrak i „diše“. Ruksak ima višestruke džepove na prednjoj strani te dva bočna pretinca za nošenje boca.

Dimenzije (cm): 38x18x43

Težina (gr): 500

Održavanje: Konoplja se neće istrošiti i iznositi te postaje mekša svaki put kada ju operete. Ove ruksake možete normalno prati u perilici rublja ili ručno, u toploj vodi s blažim praškom za rublje, najbolje na 40 stupnjeva. Sušiti na zraku.

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1