Naranča, limun, lavanda? Odaberite prirodni sapun koji najviše odgovara vašoj osobnosti. Volite li citrusne, cvjetne, drvene, osvježavajuće, afrodizijačke, biljne mirise? Tu su i mirisni sapuni s borom, kaduljom, pačulijem, lavandom, mentom ružmarinom, cedarom. Sapuni Rustika su prirodni, ručno izrađeni na bazi maslinovog ulja i namijenjeni su za kožu tijela i ruke. Neka njega kože bude vrhunski spa doživljaj, u ponudi imamo 13 vrsta sapuna!

Tuširanje je svakodnevni ritual. Da li znate kojim sredstvima učestalo tretiramo čitavu površinu našeg tijela? U našoj sapuneriji nastojimo Vaše male rituale pretvoriti u luksuzni doživljalj. Od kvalitetnih ulja stvaramo sapune i ostale proizvode koji su nježni, korisni te ne štete Vašoj koži. Baza svih naših proizvoda je maslinovo ulje iz našeg maslinika u podnožju Biokova. Pišemo blog o sapunima i odgovaramo na sve upite o sapunima, šamponima, uljima, sastojcima, pranju tijela, njezi kože, kako bi informirani donijeli odluke koje su daleko od sporednih, čime prati i tretirati svoje tijelo.

Po namjeni imamo sapune za razne tipove kože. Masna, suha, osjetljiva, zrela ili problematična koža.

*Za suhu kožu je odličan sapun s medom.

*Za masnu kožu možete pokušati sa spirulinom i zelenom glinom.

*Za jači piling Summertime sapun, a za slabiji piling Spa sapun sa morskom soli u kojem je lavanda i menta.

*Za zrelu kožu je odličan sapun Lavanda i bijela glina te opet onaj s medom.

*Za osjetljivu kožu Castile sapun od 100% maslinovog ulja i bez ikakvih dodataka i mirisa.

Sapune nemojte koristiti za kosu već isključivo za kožu tijela i ruke. Ako imate osjetljivu i suhu kožu lica sapune također nije preporučeno nemojte koristiti za lice. Ukoliko Vam sapuni za pranje lica i šminke pašu, preporučamo sapun s medom ili Castile. Castile sapun je napravljen samo s maslinovim uljem.

Ako želite nježniju kožu nakon tuširanja, ovaj prirodni sapun je najbolji izbor. Med je humektant, što znači da koži daje vlažnost. Nakon pranja ovim sapunom koža je nježna, mekana i baršunasta. Zbog umirujućeg djelovanja izrazito je dobar za sve tipove osjetljive, suhe kože.

“Med” je dobar čak i prema upaljenoj, masnoj koži. Sapun sadrži eterično ulje limunske trave koje podiže raspoloženje. Limun i naranča su najdraži mirisi za osvježavanje.

Prirodni sapun od eteričnog ulja LAVANDA pogodan je za pranje osjetljive kože. Miris lavande umiruje i opušta. Bijela glina od svih glina je najpogodnija za zrelu, osjetljivu, iritiranu te suhu kožu jer sadrži najmanje metala. Ovaj sapun pogodan je za svakodnevno pranje tijela. Sapun je pogodan i za brijanje.

Neka njega kože bude vrhunski spa doživljaj.

Zašto koristiti naše sapune?

Kvaliteta

Naši su proizvodi nastali prvenstveno zbog želje za kvalitetom. Sva kozmetika sadrži ekstradjevičansko maslinovo ulje vrhunske kvalitete iz OPGa Delić, a sapuni djevičansko ulje kontrolirane kvalitete. Ponosni smo na naše sapune i stalo nam je da Vam se dopadnu!

Zaštita okoliša

Sapuni su pakirani u mimimum ambalaže koja najmanje šteti okolišu. Podržavamo zero waste filozofiju, nastojimo planeti ne činiti loše. Zato učimo ljude i kako iskoristiti otpadna jestiva ulja i kako od njih napraviti laundry sapun i prirodne “detergente”.

Jedinstvenost

Zbog toga što su ručno oslikani, znači da nema dva sapuna identičnog izgleda. Svaka šara u sapunu je barem malo različita. Način oslikavanja sapuna, kombinacije mirisa te svi drugi prirodni sastojci koji čine razliku na Vašoj koži su stvoreni su sa puno ljubavi, znanja i kreativnosti.

Iskustvo

Linija naše sapunerije je produkt godina iskustva, brojnih pokušaja i usavršavanja. I nakon svega toga, bit će nam drago svoje znanje i iskustva prenijeti na vas putem naših radionica! Veliko hvala svima koji ste dio naše priče i podrška u bilo kojem pogledu!

122 SAPUNi RUSTIKA

Sapuni Rustika

Prirodni sapun 960x480 2Prirodni, mirisni, ručno izrađeni na bazi maslinovog ulja

Naranča, limun, lavanda? Odaberite prirodni sapun koji najviše odgovara vašoj osobnosti. Volite li citrusne, cvjetne, drvene, osvježavajuće, afrodizijačke, biljne mirise? Tu su i mirisni sapuni s borom, kaduljom, pačulijem, lavandom, mentom ružmarinom, cedarom.

Sapuni Rustika su prirodni, ručno izrađeni na bazi maslinovog ulja i namijenjeni su za kožu tijela i ruke.

Neka njega kože bude vrhunski spa doživljaj!

Odaberi svoj sapun ovdje!