“Prostranstvo varijanti” prva je knjiga iz trilogije “Transurfing” ruskog autora Vadima Zelanda. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga, bili su zadivljeni.

atma.hr – 61
Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću koja predlaže drukčiji način razmišljanja i djelovanja kako biste ostvarili ono što želite. Ne trebate se mučiti da postignete svoj cilj – on se sam ostvaruje.

Ideja transurfinga zasniva se na pretpostavci da postoji prostor varijanti u kojem se čuvaju scenariji za sve moguće događaje. Tamo je zapisano sve što je bilo, što jest i što će biti. Pod određenim uvjetima energija ljudskih misli sposobna je materijalizirati ovu ili onu varijantu.

Ovo je prva knjiga iz trilogije „Transurfing stvarnosti”. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga, bili su zadivljeni.

atma.hr – 61
O autoru:

Vadim Zeland diplomirao je fiziku na Državnom sveučilištu u Kaliningradu, gdje i živi. U svojim je četrdesetima, oženjen i otac jedne kćeri. Do raspada Sovjetskog Saveza bio je uključen u kvantna istraživanja, a sad se bavi isključivo pisanjem.

U svojim knjigama uspio je sjediniti saznanja suvremene znanosti, filozofska učenja i svoje bogato osobno iskustvo skupljeno tijekom dramatičnog raspada Sovjetskog Saveza, te života u današnjoj Rusiji.

Transurfing 1

Transurfing 1mini“Prostranstvo varijanti” prva je knjiga iz trilogije “Transurfing” ruskog autora Vadima Zelanda. Bez obzira na to koliko su čudesne ideje koje knjiga donosi, one su već pronašle potvrdu u praktičnoj primjeni. Oni koji su pokušali koristiti tehniku transurfinga, bili su zadivljeni.

200 stranica, format: 16X19 cm

Cijena: 99 kn