Designed by Freepic.diller

Približavanjem dana slavlja i veselja na dnevni red dolaze zabave. Tiha, dostojanstvena ili bučna? Na koji način ćete se najbolje osjećati prema zvijezdama …

atma.hr – 78
Ovan

Zaboravite diskretnu rasvjetu i duge sentimentalne glazbene pasaže. Za vas vrijedi pravilo „Što žešće, to bolje“. Ako imate mogućnosti, otputujte tamo gdje vas čeka neko atraktivno sportsko natjecanje, gdje nitko i ništa ne miruje i gdje se cijelo vrijeme nešto događa. Planinarski dom uz obvezno skijanje ili sanjkanje zadovoljit će vašu potrebu za akcijom.

Ako ne putujete, potražite karte za neku atraktivnu utakmicu poslije koje može uslijediti ples do zore u nekom klubu koji nikako neće biti mračan, nego veseo. Izbjegavajte žestoka pića jer ste i sami dovoljno vatreni. Vino ili šampanjac bit će sasvim u redu.

Što se tiče odjeće i izgleda, odgovaraju vam sve sportske kombinacije ukoliko je sportska prigoda. Za svečaniju varijantu imperativ je jednostavnost. Ničega previše, a da bude udobno.

atma.hr – 39

Bik

Komocija i hedonizam su obilježja vašeg stila zabave. Važno je da su vam u svakom trenutku dostupne dvije stvari: krevet i hrana. Zato ćete se najradije odlučiti za opuštenu kućnu zabavu u krugu bliskih ljudi gdje svatko svakog zna i nema iznenađenja.

Važno je da bude dovoljno udobnih mjesta za svakog gosta – naslonjači, kreveti, stolice s naslonom, po potrebi i debeli tepisi po kojim se može opružiti.

Hrane i pića treba biti u izobilju i ništa dijetalno ne dolazi u obzir (osim ako niste na prisilnoj na dijeti). Trpeza treba biti raskošna pa ćete istražiti sve dobre kuharice i potruditi se pripremiti više jela. Kolači su obvezni.

Najradije ćete odjenuti nešto što je udobno, meko i komotno. Tunike koje nalikuju pidžami uz tajice za žene djelovat će dovoljno svečano i kad ste kod kuće. Muški će potražiti lagani pulover, dovoljno širok da ih ne sputava.


Widget not in any sidebars

Blizanac

Izaći van među ljude i zabavljati se do mile volje, vaš je stil zabave. Mnogi među vama prihvatit će pozive za više zabava i večer provesti mijenjajući različite destinacije. To vas najviše ispunjava jer možete udovoljiti svojoj potrebi za nizom susreta, za puno lagane priče, te za dosta kretanja kojeg vi obožavate.

Tamo gdje vam se možda malo više svidi, upustit ćete se u više plesnih glazbenih brojeva i otplesati više nego na nekoj drugoj zabavi. Ali brzo ćete nastaviti dalje. Ne zaboravite ponijeti mobitel, jer dok ste na jednoj adresi, ne dao Bog da vam promakne događaj na onoj drugoj. Ovako preko mobitela uvijek možete biti pristuni čak i na dva mjesta, ako je potrebno.

Odjeća koju nosite mora biti ona koja je trenutno najmodernija. Svakako mladenačka, lepršava i vedrih boja. One pastelne savršeno vam odgovaraju.

atma.hr – 39

Rak

Ugodno obiteljsko ozračje način je na koji vi najradije slavite. To je prava kućna idila u kojoj vi blistate i obično dajete sve od sebe angažirajući se i po pitanju kuhinje i darova i uređenja ambijenta. Ipak, ako ste mlađi i još niste osnovali obitelj ili živite sami, tražit ćete sličan ambijent.

Neki će kod kuće organizirati diskretnu zabavu u kojoj neće biti ničega previše naglašenog, ali će biti ugodno svakom tko dođe, a tu će se naći uglavnom par vaših najbližih prijatelja i prijateljica.

Drugi će prihvatiti poziv za sličnu zabavu kod nekog njima vrlo bliskog i biti rado viđen gost kod neke obitelji. Ako u takvoj prilici birate darove, najdraži će vam biti oni koji doprinose kući – neka pomagala za kućanstvo, stolnjaci, ubrusi ili slično.

Kad se dotjerujete za ovakve prilike, činite to decentno pa tu nema previše šminke, ali odlično pogađate boje. Odjeća će biti ženstvena i profinjena, a za muške Rakove neupadljiva, ali uredna.

atma.hr – 78
Lav

Zabava do zore uz mnogo blještavila i buke vaš je ideal. Ako se može protegnuti i na cijeli tjedan, još bolje. Light show i bogat izbor muzike je obvezan, a sredstva za omamljivanje također. Sve vrste pića naći će se u ponudi, a hrana treba biti neka vrsta ekskluzive – posebno dizajnirani sendviči, grickalice koje dosad nisu probane ili jela koja trebaju izgledati veličanstveno.

Prostor mora biti okićen tako da bode u oči. Da li ćete sve ovo organizirati kod svoje kuće ili ćete nekamo poći, ovisi o situaciji. Sve što je neugledno ne dolazi u obzir. Za vaše tulume mora se čuti što dalje i prepričavati ih što dulje.

Odjeća će biti slična – puno zlata, šljokica, frizura takva da vas ne mogu ne primijetiti. Što upadljivije i luđe, to bolje. Pazite samo da ne pretjerate jer vam je mana da u svemu tome možete postati prenaporni drugima.

atma.hr – 39

Djevica

Kad se vi želite zabaviti, to mora biti vrlo suptilno i organizirano do u najsitnije detalje. Posebnu pažnju obratit ćete na prehranu u kojoj će jela biti takva da doprinesu zdravlju gostiju, ali i da potaknu na neke nove navike. Zato ćete se potruditi oko toga, pa se tu može naći raznih finih kombinacija i pravih delicija koje nemamo uvijek priliku probati.

Ozračje i stil zabave bit će diskretan, ugodan ambijent, ničega previše, ali ničega ni premalo. Svaki gost imat će točno odrađeno mjesto, ali bi vam netko mogao prigovoriti da svom tom savršenstvu nedostaje spontanosti. Zato bi bilo dobro i da malo olabavite i pustite da stvari idu svojim tokom.

Vi pripremite osnovu, a drugi neka predlože društvene igre, ples ili slično, već prema tome što tko voli. Ako odlazite nekamo, tražit ćete slično, odnosno da točno znate kakav je program zabave, a ako imate mnogo posla, bez problema ćete ostati raditi i onda kad drugi tulumare.

Vaš stil odijevanja uvijek je otmjen i decentan pa gotovo da vam tu i ne treba savjet. Po tom pitanju slijedite svoj unutrašnji glas i sve će biti onako kako treba.


Widget not in any sidebars

Vaga

Zabava udvoje vaš je san snova. Sjetite se samo Johna Lennona i Yoko Ono u bijeloj kući s klavirom i u krevetu. Možda je to već potrošen prizor, ali je dobar za ilustraciju vašeg ideala. Ako ste u vezi, organizirat ćete intimnu zabavu u prostoru koji će po mogućnosti biti u pastelnim bojama.

Tu će se svakako naći i cvijeće na stolu, a što se hrane tiče, fokusirat ćete se na deserte – kolače, sladoled, kreme i slično. Fina butelja vina bit će vaš izbor pića, a svi sadržaji koji potiču ljubav i zaljubljivanje naći će se na ekranu vašeg televizora ili u pjesmama glazbenika koje ćete slušati.

Ukoliko ste još sami, tražit ćete neku profinjeniju zabavu na kojoj će biti neki sadržaj iz kulture ili gdje postoji mogućnost da ljubazno komunicirate s osobama suprotnog spola. Sve što je divljački ne dolazi u obzir. Vi ćete se sigurno dotjerati i namirisati jer volite lijepo izgledati. Odjeća će odisati elegancijom i jednostavnošću.

atma.hr – 39

Škorpion

Mistični stil tajanstvenosti melem je za vašu dušu. Rasvjeta gdje se vi zabavljate gotovo uvijek je diskretna i po mogućnosti prožeta dimom (ako ne od cigareta, onda od štapića raznih mirisa). Glazba je senzualna, a mnogo jastuka po naslonjačima i krevetu poziva na opuštanje i približavanje.

Sve što je zavodljivo i što miriše na erotiku vama je drago pa će se tu naći i nekih takvih sadržaja, bilo kroz neki film, bilo u stvarnosti kroz neku predstavu – rado biste na primjer, na zabavu pozvali striptizetu. Svi koji se nađu u društvu s vama neka zavode jedni druge i za vas je cilj ostvaren.

Ukoliko ste u vezi, spremni ste zabavu podijeliti s voljenom osobom u intimnom ozračju spavaće sobe. Drugi vam ni ne trebaju. Odjeća će uvijek biti uska, zavodljiva, dekoltei naglašeni, a šminka također.

atma.hr – 78
Strijelac

Kod vas su koferi uvijek u pričuvi i samo ih trebate uzeti i krenuti. Za vas ništa lakše. Sva događanja i zabave na što daljim destinacijama za vas su sasvim uobičajena zabava. Nije vam problem preskočiti i nekoliko granica da biste ostvarili svoju želju za egzotikom, proširili svoje horizonte ili usrećili nekog tko vam je posebno drag, ali je daleko.

Ako već nešto organizirate kod kuće, to će biti u stilu neke druge kulture od one u kojoj ste rođeni ili će društvo biti šareno – sa svih strana svijeta. Pozovu li vas na zabavu, lako je moguće da će to biti u neko veleposlanstvo ili u udrugu nekog drukčijeg naroda.

Također volite prirodu pa su i zabave pod vedrim nebom vrlo izgledna opcija. Općenito, vi ste otvoreni za sve mogućnosti i rado ste viđen gost na gotovo svim mjestima.

Vaš stil odijevanja i šminke je ujednačen, a obično je obogaćen nekim detaljem koji dolazi izdaleka. Po mogućnosti neka bude egzotičan.

atma.hr – 39

Jarac

Na zabavu ćete biti spremni tek kad obavite sve poslove. Onda nastupa vrijeme za opuštanje kojem ćete se predati jednako ozbiljno kao i prije poslu. Volite znati kamo idete i kakav je program zabave. Zato ćete se uvijek dobro raspitati i pripremiti.

Cijenite konkretne užitke, ali oni trebaju zadovoljavati određenu razinu kvalitete – znači dobra vina, dobra hrana, dobro osmišljena zabava. Glupost ne tolerirate, ali imate specifičan smisao za humor. Ako sami organizirate zabavu, potrudit ćete se da svaki gost dobije ono što voli, a ako idete van, gledat ćete da zabava bude sadržajna.

Vaša sposobnost samokontrole i kontrole općenito je na vrlo visokoj razini pa ćete točno znati kad je dosta i kad treba stati na loptu (i poći kući).

Stil koji najviše volite su crno bijele decentne kombinacije s ponekim svjetlucavim detaljem. Za žene rođene u ovom znaku je idealna mala crna haljina. Šminka će biti što prirodnija.


Widget not in any sidebars

Vodenjak

Kad se treba zabaviti, kod vas postoje dva stila. Jedan je gotovo samački kad lutate poput pustinjskog vuka po raznim tulumima i ostajete u svojoj individualnosti svjesni sebe i svoje samoće. Drugi stil je izrazito ljudski kad se potpuno stapate i identificirate s grupom prijatelja i spremni ste sve dati za njih.

Ovakvi tulumi nadaleko su poznati, a nerijetko ih sami pripremate. Oni su obično otvoreni za sve i svakog, a tolerancija koju njegujete dopušta i najrazličitije sadržaje na njima. Tako se tu može naći od bogataša i klošara koji jedu za istim stolom. I svi se dobro zabavljaju. Dopuštena su sva pića i sva jela. Nema granica, a vi uživate.

Stil koji vi volite uvijek je inventivan i drukčiji od drugih, ali i ležeran. Kravate ne dolaze u obzir, a haljine trebaju biti što luđe i po mogućnosti originalne. Ako može, nikad dosad viđene.

atma.hr – 78
Ribe

Volite sve što je nedokučivo, diskretno i pomalo tajanstveno. Poput mora. Ako se možete ubaciti na neki brod i krstariti, za vas bi to bila prekrasna zabava (uz uvjet da ste na brodu gost, a ne da na njemu radite). Ako ne, zabava na koju biste najradije pošli mora biti maštovita, treba poticati zabavljače na suptilne odnose i skrivene poglede.

Pića treba biti u izobilju, a ni hrane ne treba nedostajati. Preferirat ćete kolače. Prostor treba biti takav da se u njemu možete do mile volje skrivati ili izmjenjivati poglede s nekim do kog vam je stalo. Sve što je preotvoreno i prebučno ne odgovara vam.

Vaš stil uvijek je bogat bojama, kreativan je i pomalo nekonvencionalan. Naći će se tu raznih tunika, haljina, ali i košuljica koje blješte poput ribljeg sedefa. Šminka će gotovo uvijek biti svjelucava, ali ne i blješteća.

ehoroskop

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1