Image by upklyak on Freepik

Pun Mjesec u Škorpionu donosi završetak. Priliku da pustimo i otpustimo ono što više ne možemo nositi sa sobom u budućnost. Ovo je vrijeme za veliko unutarnje pospremanje kako bismo se pripremili za ostvarenje novih ciljeva.

atma.hr – 52
Odvija se 24. travnja/aprila, 49 minuta iza ponoći, po svojoj naravi je pun snažnih emocija. Skloni smo otići u krajnost, naljutiti se, osjetiti ljubomoru, potrebu za kontrolom jer što ako pustim, sve će se raspasti…

A bit svega je dopustiti da nam se okolnosti pokažu bez naše potrebe da uletimo u njih i napravimo red, na onaj način na koji mi mislimo da je najbolji.

Nema rasta koji donosi unutarnje zadovoljstvo dok ne otpustimo strah, kontrolu, navike i uvjerenja zbog kojih ponavljamo isto.

Što možete transformirati u svom životu?

Kako možete osvijestiti i prigrliti osobnu moć?

Kako živjeti bez grčevite potrebe za kontrolom?

Što možete naučiti o svojoj seksualnosti?

Kako možete biti intimniji s partnerom?

Birate li emocionalne nedostupne partnere?

Na što ste fiksiran/fiksirana do razine opsjednutosti?

Što to čuvate da nitko ne vidi?

Imate li problema sa separacijom pa se držite i onoga što vam šteti?

atma.hr – 52
Koja terapija može pomoći da riješite svoj problem?

Ova lunacija pokazat će nam jedno mjesto u našem životu ili unutar nas na kojem je nešto što se treba iscijeliti, završiti, prihvatiti…

Blizina Marsa i Neptuna naglasit će osjetljivost, ali intuitivnost i još dodatno potaknuti plimu osjećaja koji dolaze negdje iz ‘podzemlja’ naše osobnosti. Zato narednih tjedana pogledajte u svoju prošlost, je li tamo sve u miru, dovršeno.

Pogledajte u svoje opsesije, strahove, kontrolirajuće i manipulativne oblike ponašanje. Promotrite da li nešto od toga dolazi iz vaše okoline, a utječe na vas. Vrijeme je za generalno pospremanje.

Julijana Oremović