Autobiografija Martina Luthera Kinga daje nam rijedak uvid u povijesna događanja koja su obilježila sredinu 20. stoljeća. Ova je knjiga bogata i živopisna slika ljudi, vremena i događaja u doba promjena koje su oblikovale i još uvijek oblikuju našu budućnost.

atma.hr – 61
Autobiografija Martina Luthera Kinga donosi nam velikana 20. stoljeća, čovjeka čije nam se misli i djela o najvažnijim pitanjima našeg društva obraćaju jasno, produhovljeno i sa žarom i dalje živo nadahnjujući u nama želje, nade i snove.

Ispričan njegovim vlastitim riječima, koje je povjesničar dr. Clayborne Carson godinama skupljao u obimnoj dokumentaciji, govorima, predavanjima, propovijedima, intervjuima, radio i televizijskim snimkama, pred nama izranja jedan impresivan život: znatiželjno dijete; gorljivi student i aktivist; borac protiv segregacije; posvećeni pastor i strastan propovjednik koji neprestano iskušava svoju vjeru i ograničenja svoje mudrosti; brižan suprug i otac koji se trudi održati ravnotežu između obiteljskih obaveza i sve većeg i zahtjevnijeg nacionalnog pokreta za građanska prava; nesputani mislilac i jedan od najvećih svjetskih vođa kojeg je beskompromisna vizija o mirotvorstvu, ljubavi i jednakosti svih ljudi tjerala dalje i više.

atma.hr – 61
Relevantna i autentična, ova AUTOBIOGRAFIJA daje nam rijedak uvid u povijesna događanja i velike, ponekad kontroverzne osobe koje su obilježile sredinu 20. stoljeća: Johna F. Kennedyja, Malcolma X, Lyndona B. Johnsona, Mahatmu Gandhija i Richarda Nixona. Ova je vrijedna knjiga bogata i živopisna slika ljudi, vremena i događaja u doba promjena koje su oblikovale i još uvijek oblikuju našu budućnost.

„Ova će vas knjiga obuzeti … Pred nama izranja život proživljen hrabro i s uvjerenjem.“ – Kirkus Reviews

Martin Luther King – Autobiografija

martin luther king miniAutobiografija Martina Luthera Kinga donosi nam velikana 20. stoljeća, čovjeka čije nam se misli i djela o najvažnijim pitanjima našeg društva obraćaju jasno, produhovljeno i dalje živo nadahnjujući u nama želje, nade i snove.

Relevantna i autentična, ova autobiografija daje nam rijedak uvid u povijesna događanja koja su obilježila sredinu 20. stoljeća. Ova je vrijedna knjiga bogata i živopisna slika ljudi, vremena i događaja u doba promjena koje su oblikovale i još uvijek oblikuju našu budućnost.

400 stranica/ Format: 15×23 cm

Cijena: 169 kn – Kupi ovdje