Šareno drvo sreće od Tirkiza i Koralja

418

drvo sreće Tirkiza

Drvo sreće isprepleteno od poludragog kamena tirkiza, bijelog koralja obojanog u crveno i bakrene žice. Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje. Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica. Odlično se uklapa u sve interijere.

Osim što je kao ukras lijepog izgleda, djeluje iscjeliteljski, smiruje um i tijelo. Iz tih razloga dobro je imati ga u svakodnevnom životu.

Bijeli koralj simbol je duhovne nevinosti i čistoće.

Tirkiz je moćan zaštitnik i iscjelitelj koji donosi sreću, radost i ljubav. Kamen je koji štiti, a kao talisman se koristi od pamtivijeka.

Tirkiz potiče duhovno usklađivanje i poboljšava komunikaciju s fizičkim i duhovnim svijetom. Kad se stavi na treće oko pojačava intuiciju i meditaciju. Raspršuje negativne energije i čisti elektromagnetni smog, pružajući zaštitu od zagađivača u okruženju.

Balansira i usklađuje sve čakre sa suptilnim tijelima i prilagođava fizičku ravan duhovnoj. Ovo je kamen empatije i ravnoteže. Potiče samorealizaciju, kreativno rješavanje problema i smiruje živce kod javnih nastupa.

Psihološki, tirkiz je kamen koji daje snagu. Razgrađuje mučenički stav i samo – sabotažu. Mentalno, tirkiz daje unutarnju smirenost, istovremeno zadržavajući pozornost, te potpomaže kreativno izražavanje. Emotivno, tirkiz stabilizira promjene raspoloženja i donosi unutarnji mir.

Stimulira romantičnu ljubav. Fizički, tirkiz je odličan kamen za iscrpljenost, depresiju i napade panike. Štiti od vanjskih utjecaja i zagađivača u atmosferi.

Šareno drvo sreće od Tirkiza i Koralja

mini 4Isprepleteno od poludragog kamena tirkiza, bijelog koralja obojanog u crveno i bakrene žice. Pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje. Djeluje iscjeljujuće na um i tijelo.

Kristali su lijepe obrade, čips oblika i dobrog sjaja. Možete po svom ukusu namjestiti raspored grančica.

Visina: 15 – 18 cm / Širina: 12 – 15 cm

Cijena: 150 kn