Vishen Lakhiani, osnivač tvrtke Mindvalley, napisao je knjigu koja će dovesti u pitanje svako uvjerenje koje imate, svako pravilo koje slijedite. Kao rezultat, dobit ćete kvantne pomake u svakom segmentu života.

atma.hr – 61
“Ljudi iznimnog karaktera i djelovanja nemaju karijere. Ono što oni imaju jest poziv. Ali kako zapravo određujemo što nam je poziv? To je, ustvari, vrlo jednostavno: poziv je sve ono što doprinosi ljudskoj vrsti općenito. To je ono što pomaže da planet bude bolje mjesto za našu djecu.

To uopće ne mora biti neka velika tehnološka ili neka druga evolucija! To može biti i neka knjiga koju pišete ili odgoj djece na drukčiji, inovativni način koji ih uči da više cijene i vole sebe i svijet u kojemu žive. To može biti i rad u nekoj tvrtki koja ima misiju da mijenja svijet na način koji s vama rezonira.”

Vishen Lakhiani, “The Code of the Extraordinary Mind”

atma.hr – 61
Ova knjiga, višemjesečni bestseller New York Timesa, smatra se jednom od najkorisnijih i najpraktičnijih knjiga s područja samorazvoja.

Obavezna literatura za svakog tko se ozbiljno bavi svojim osobnim, duhovnim i poslovnim razvojem.

Vishen Lakhiani: Kod iznimnog uma

kod iznimnog uma mini10 nekovencionalnih zakona uz pomoć kojih ćete preoblikovati svoj život i ostvariti uspjeh pod vlastitim uvjetima

Vishen Lakhiani, osnivač tvrtke Mindvalley, napisao je knjigu koja će dovesti u pitanje svako uvjerenje koje imate, svako pravilo koje slijedite. Kao rezultat, dobit ćete kvantne pomake u svakom segmentu života. Ova knjiga, višemjesečni bestseller New York Timesa, smatra se jednom od najkorisnijih i najpraktičnijih knjiga s područja samorazvoja. Obavezna literatura za svakog tko se ozbiljno bavi svojim osobnim, duhovnim i poslovnim razvojem.

309 stranica/format: 15×23

Cijena: 129 kn – Kupi ovdje