Svjetski poznata autorica Teal Swan u ovoj predivnoj knjizi opisuje djelotvorne tehnike, uvide i perspektive utemeljene u duhovnosti, savršeno objašnjavajući kako izaći iz najdubljeg mraka depresije, iscijeliti se i potpuno zavoljeti sebe. Knjiga obuhvaća Tealinu iznimno zanimljivu priču, ispripovijedanu bolno uvjerljivo, te njezin jasan, praktični vodič za iscjeljivanje iz patnje.

atma.hr – 61
Iako je Teal Swan odrasla u mirnoj divljini, njezino djetinjstvo nije bilo vedro. Užasi su vrebali iza pobožne fasade okolnih gradova u kojima je Teal svojim neuobičajeno jakim izvanosjetilnim sposobnostima privlačila neprimjerenu pozornost.

U vlasti člana lokalnog kulta trinaest je godina trpjela stravično, kontinuirano zlostavljanje – a kad je pobjegla, bila je nemoćna, izgubljena i povrijeđena te nije znala izaći nakraj s time. Postupno je pronašla put od ruba očaja do nagovještaja svjetlosti… i naposljetku je izronila iz tame u potpuno svitanje ljubavi prema sebi.

Danas duhovna predvodnica svjetskog glasa, u ovoj je knjizi iskreno ispričala svoju nevjerojatnu, dramatičnu priču kako bi drugima pomogla da nađu sreću i ljubav prema sebi.

atma.hr – 61
O autoru:

Teal Swan međunarodno je priznata duhovna predvodnica i nova utjecajna figura na području metafizike. Rođena je s rasponom izvanosjetilnih sposobnosti među kojima su jasnovidnost, jasno osjećanje i jasno slušanje, a njezin je život bio izniman. Danas s milijunima ljudi dijeli ono što je naučila, poučavajući ih kako u svome životu mogu postići opraštanje, sreću, slobodu i ljubav prema sebi.

Putem mnogih utjecajnih i dostupnih internetskih izvora te različitih publikacija, medijskih intervjua, frekvencijskih slika i radionica sinkronizacije, koje vodi širom svijeta, dopire do brojne publike. Trenutno se u Americi o Teal Swan snima dokumentarni film s naslovom Otvorena sjena. Više o autorici možete saznati na njezinoj web stranici www.TealSwan.com

Teal Swan: Sjene prije svitanja

Sjene prije svitanjaminiKnjiga Sjene prije svitanja obuhvaća Tealinu iznimno zanimljivu priču, ispripovijedanu bolno uvjerljivo, te njezin jasan, praktični vodič za iscjeljivanje iz najdubljih razina patnje. Nudeći sveobuhvatna oruđa, Teal opisuje djelotvorne tehnike, uvide i perspektive utemeljene u duhovnosti i dopušta vam izabrati one tehnike koje su za vas najprikladnije.

288 stranica, format: 14,8×22 cm

Cijena: 139 kn