A što ako Život čeka da vi napravite prvi korak? Da sakupite snagu i donesete odluku da konačno idete dalje? Što ako će vam se tek onda otvoriti novi vidici koji vam sa ove pozicije na kojoj jeste ostaju nevidljivi?

atma.hr – 78
Što ako ste vi ti koji trebate nešto pokrenuti da bi se nešto promijenilo?

Što ako…?

Biste li se onda lakše odvažili upustiti u nove izazove?

Biste li hrabrije zatvorili to staro poglavlje koje vas već dugo muči?

Biste li bili mirniji, radosniji, opušteniji jer ZNATE da vam tek tada kada se Usudite krenuti naprijed sa potpunom Vjerom, može doći nešto bolje?

Što ako će vam tek onda povjerenje koje ste dali Životu, on višestruko vratiti? Nagraditi vašu hrabrost sa vatrometom divnih emocija?

I onim nevjerojatnim osjećajem da radite Pravu Stvar!

Što ako Vaš Život čeka SAMO na Vaš Znak???

Hoćete li i dalje odugovlačiti prije nego mu ga date? Koliko dugo??

Ili krenuti odmah? 💗

Iva Bradarić, Sunčana strana života

Narukvica Kamen istine

DSCF3063 miniOva predivna narukvica je izrađena je u kombinaciji pahuljičastog opsidijana, koralja i tibetanskog srebra. Potiče smirenost i unutarnji fokus.

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju.

Crveni koralj predstavlja element vatre i zrači životnom energijom.

Dužina: 20-24 cm

Cijena 150 kn – Kupi ovdje
Prethodna objavaKako provjeriti koliko negativno razmišljamo?
Slijedeća objavaMolitva životu
Iva Bradarić
Ja sam samo Iva. Nije bitno moje porijeklo, zanimanje ili radno iskustvo. Već poruka koju vam prenosim, a nastala je kao rezultat prolaska kroz razna životna iskustva koja su naše lekcije i čine nas jačima. Mudrijima. Naravno, ako im to dozvolimo i prepustimo im se, te dopustimo Životu da izvuče ono najbolje iz nas. Uz sve to, tu je dugogodišnji rad na sebi uz mnoštvo knjiga, seminara i radionica. Želim da vam moje iskustvo pomogne na vašem putu. Da vam otvori vidike, olakša boli i osvjetli put. I ako će se ijedan od vas zbog mojih riječi osjećati bolje, moja misija je ispunjena. Sa ljubavlju i radošću sam tu za vas.