Foto: pexels.com

atma.hr – 52
Malo je nedostajalo da ovo ne napišem. Ali ne pišem ovo za tebe, pišem samo radi  sebe.

Još sam uvijek ljuta i tužna, a moje srce je pukotina.

Ne vjerujem samoj sebi kako si postao tako hladan prema meni, a do nedavno si mi bio sve. Još uvijek sam zbunjena, još se uvijek pokušavam probuditi iz ove noćne more i pokušavam ju nekako prihvatiti da je to sada moja stvarnost.

Nova stvarnost, u kojoj nisi tu da me zagrliš, da me umiriš. U kojoj te više nema.

Ali učim kako da se oporavim od tebe.

Morala sam izliječiti puno toga i još uvijek zacjeljujem od svega što mi se dogodilo. Svaki dan se probudim i idem dalje, pomalo snažnija, pomalo jača. Većinu dana plačem, ali i to je prirodno, prirodno je da mi nedostaješ i tako se liječim, i suzama i iz sjećanja te polako izbacujem.

atma.hr – 39

Počela sam te gledati tvojim očima, onakvog kakav zaista jesi. Nekoga koga sam voljela, ali tog nekoga tko je odlučio ostaviti me. Nekoga koga sam cijenila, ljubila, čuvala, tog nekog tko je prestao vjerovati da možemo sve popraviti.

Učim kako da ti oprostim. Još nisam i ne znam kada ću ti oprostiti. Ali osjećam da će i taj dan jednom svanuti. Možda neće doći dok ne upoznam nekog drugog, nekog kome ću pričati što mi se s tobom dogodilo, a on će me gledati onako kako ti nikada nisi.

A možda će biti i prije toga.

Ali znam, kada ti i oprostim, to neće biti zbog tebe.

Neću ti oprostiti kako bi TEBI podarila mir. Jer to možeš i sam i nakon toliko dugo vremena, sada znam da nije na meni da te oslobodim krivnje.

atma.hr – 39

Oprostit ću ti zato da bih mogla ponovno započeti voljeti sebe i druge, onako kako sam voljela kada sam tebe srela. Otpustit ću svu bol i patnju i opet ću sve voljeti. Opet ću početi vjerovati u sebe, vjerovat ću u sreću, u ljubav.

Možda će meni trebati duže da zacijelim i krenem dalje, nego što će trebati tebi, ali i to je sasvim u redu.

Jer to osjećam već sada, osjećam kako zacjeljujem. Vidim ono svjetlo na kraju tame. A kada izađem iz te tame, zaboravi na mene zauvijek.

zdravaisretna

Polaris – polarizacijski disk

polaris zeleni 55f1520240c70 600xr 1

POLARIS – doživotni kućni terapeut: Energija koja iscjeljuje i pomlađuje!

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

Malom novčanom investicijom ljudi dobivaju svog doživotnog kućnog energoterapeuta i prijatelja u nevolji.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn