Bojimo se jako. Jeste li primjetili? Uvijek se bojimo neke pošasti. Bojimo se i potresa, bojimo se i virusa. Sve nas plaši.

atma.hr – 52
Kako nas ne plaši ljudska glupost? Kako ne razmišljamo o tome kakvi smo mi? Što je ono što mi dajemo? Prirodi, drugom čovjeku. Pogledajte nas samo. Ne, ne, o tome ne razmišljamo baš. Lakše je živjeti u strahu i panici od nekih nam nepoznatih stvari. Svaliti sve na neki vanjski utjecaj, zar ne?

Govorimo da mi nemamo utjecaj na to, a ipak, imamo utjecaj na sve. Toliko mudri, a ipak, toliko uspavani. Pitate li se ikad zašto se događaju ovakve stvari? Ako vjerujete u zakon privlačenja trebalo bi vam biti jasno. Čovjek je najveća pošast koja hara ovim svijetom. Uzimamo i crpimo od sveg što dobivamo. Bez milosti.

atma.hr – 52
Što onda zapravo očekujemo? Da oko nas raste cvijeće, dok mi nemilice zagađujemo? Na čovjeku je sve. Zato, ako želiš promjenu, mijenjaj sebe.

Marina Knüsel, https://www.facebook.com/groups/658367227966079

atma.hr – 52
Prethodna objavaŽene rođene u ovom znaku su jednostavno besprijekorne!
Slijedeća objavaVaša sjena je uvijek jedan korak iza vas!
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.