Foto: pixabay.com

Djeca su prirodno intuitivna i većina djece može razgovarati sa svojim anđelima. Uz pomoć svojih roditelja, dječji prirodni duhovni darovi mogu cvasti i razvijati se. Ove anđeoske poruke će pomoći vašem djetetu da ostvari kontakt sa svojim duhovnim darovima i prepozna iscjeljujuću prisutnost svojih anđela.

atma.hr – 52
Djeca i anđeli su usko povezani. Na mnogo načina, djeca su zemaljski anđeli koji podsjećaju odrasle na važnost nevinosti, čistoće, smijeha, iskrenosti i igre.

Kerubini su mladi anđeli koji nam pomažu da naša srca i umove držimo otvorenima za ljubav. Otvorena srca i uma, možemo iskusiti čari života kroz oči djeteta.

Kad sam bila vrlo mlada, moj otac mi je pomogao da razvijem svoju intuiciju. Na primjer, sakrio bi neke predmete, a zatim bi šetao sa mnom, sve dok ih uz pomoć svog osjećaja ne bi pronašla.

Kada sam se vozila s njim do dućana, zatražio bi od mene da zatvorim oči i koristim svoje unutarnje znanje kako bi locirala prazno parkirno mjesto.

Možete i vi učiniti isto! Djeca su prirodno intuitivna i većina djece može razgovarati sa svojim anđelima.

Uz pomoć svojih roditelja, dječji prirodni duhovni darovi mogu cvasti i razvijati se.

atma.hr – 52
8 anđeoskih poruka djeci

Ove anđeoske poruke će pomoći vašem djetetu da ostvari kontakt sa svojim duhovnim darovima i prepozna iscjeljujuću prisutnost svojih anđela.

1. Vjeruj u sebe

Čak i ako si mali, možeš učiniti puno stvari. Jako si pametan i uvijek ćeš znati sve napraviti na pravi način.

Kada imaš nešto novo za napraviti, vjeruj u sebe! Ti to možeš!

2. Pozovi svoje Anđele

Anđeli su s tobom upravo sada. Anđeli ti žele pomoći, samo moraš zatražiti pomoć. Možeš ih pitati da ti pomognu tiho ili glasno.

Anđeli čuju tvoje misli i osjećaje. Zatraži pomoć za sve stvari koje te brinu.

atma.hr – 52
3. Ne dopusti da se osjećaš loše zbog drugih ljudi

Djeca mogu biti pakosna kada nisu zadovoljna. Ponekad pakosna djeca imaju pakosne roditelje. Ako su druga djeca zla prema tebi, to je zato što oni žele da i svi drugi budu nesretni kao što su oni.

Moli za njih da postanu sretniji i bolji. Kada se netko loše odnosi prema tebi, nemoj se osjećati loše. Umjesto toga, razgovaraj sa mamom, tatom ili nastavnikom. Oni moraju znati ako se bojiš nekog djeteta u školi ili ako bilo tko povrjeđuje tvoje osjećaje.

4. Vjeruj u Božja čuda

Bog te voli i anđeli te vole. Bog može sve! Božja pomoć zove se čudo. Nebo ti želi pomoći. Pričaj s Bogom o svojim strahovima i molitvama.

Pažljivo slušaj odgovore koje ćeš dobiti kroz svoje osjećaje ili ćeš ih čuti u svojim mislima.

5. Voli i poštuj sebe

Ti si vrlo poseban! Svijet je zbog tebe bolje mjesto.

Svaki dan, reci sebi: Volim te!

atma.hr – 52
6. Zaželi želju!

Koju želju bi volio ostvariti? Želje su poput molitvi, kada molimo Boga za pomoć. Zaželi želju upravo sada.

Ostvarit će se na drugačiji način od onog koji očekuješ. Želje se uvijek ostvare na najbolji mogući način.

7. Zamisli kako se tvoji snovi ostvaruju

Snovi o lijepom životu se mogu ostvariti. Sve što trebaš učiniti je zamisliti da je sve to istinito.

Kada vidiš, osjećaš i misliš dobre stvari o svom životu, dobre stvari se događaju. Možeš naučiti svoj um da misli samo dobre misli. To te čini sretnim i moćnijim.

8. Vjeruj svojim osjećajima

Tvoji osjećaji su glavni način na koji Bog i anđeli razgovaraju s tobom. To je razlog zašto je važno da obraćaš pažnju na svoje osjećaje. Osjećaji su čarobni. Poslušaj ih!

I nikad ne zaboravi da su anđeli uvijek s tobom! Nikad nisi sam. Bog i anđeli su uvijek s tobom. Uvijek možeš razgovarati s njima o svemu što te muči. Nebo te voli upravo sada!

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić