Stari vremenski okvir se bliži kraju, jer će se sve promijeniti, od načina na koji ste to spoznali. U trenutku smo stanke pa su mnogi pregledali svoju životnu priču kako bi zaključili naučene karmičke lekcije.

atma.hr – 52
Ušli smo u Novo zlatno doba, na Novoj Zemlji. Energija uzašašća neprestano je pristizala i mnogima će se to činiti, kao da se brže vrti. Razlog je sljedeći: kad se čovjek prebaci u višu svijest, energija se brže kreće.

Simptomi uzašašća bit će različiti za svakoga, ali osjećaj vrtoglavice jedan je od njih.

U ovom trenutku udahnite, duboko udahnite, a zatim izdahnite. Učinite to nekoliko puta. Ovo unosi energiju životne snage u vaše tijelo. Vrlo je važno zapamtiti da to učinite tijekom mnogih nadolazećih događaja.

Kad se pojave situacije, uvijek čuvajte mir u svom srcu. Odavde dolazi vaš mir i smirenost, kada je kaos izvan vas, nad kojim nemate kontrolu.

Mnogi su čekali da se promjena dogodi, jednom kad ona počne, više se ne može vratiti na staro. Ovo posljednje poglavlje tame se zatvara. Nova će Zemlja sadržavati nevjerojatne inovacije. Osjećaj je čudesan i svi će ga osjetiti s radošću.

Svi ste vi inteligentne duše koje će krenuti u stvari koje još niste vidjeli na ovom svijetu. Svidjet će vam se! Ovdje smo, samo nas zamolite za pomoć u bilo kojem trenutku. Voljen si.

U Božanskoj, vječnoj ljubavi i miru.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52