Dobrodošli u nadolazeći tjedan gdje nas arkanđeo Gabriel vodi kroz svijet jasnih i iskrenih komunikacija. Ovotjedna poruka posebno je usko povezana s grlenom čakrom, centrom za komunikaciju i izražavanje.

atma.hr – 52
Grlena čakra, poznata kao Vishuddha u sanskrtskoj tradiciji, smještena je u području grla i odgovorna je za našu sposobnost verbalnog i neverbalnog izražavanja. Kada je ova čakra uravnotežena, naše riječi postaju snažne i jasne, odražavaju naše istinske namjere, i omogućuju nam da efektivno komuniciramo s drugima.

Poruka arkanđela Gabriela

“Dragi moji, ovaj tjedan pozivam vas da svoju pažnju usmjerite na iskrenost u svim svojim izražavanjima. U svijetu prepunom buke i nesporazuma, vaša sposobnost da jasno i ljubazno komunicirate svoje misli i osjećaje bit će ključna. Otvorite svoje srce i dopustite da vaše riječi teku s ljubavlju i razumijevanjem. Neka vaša komunikacija bude most, a ne barijera, između vas i onih koje volite.

Također vas potičem da slušate. Slušanje nije samo čin čekanja da odgovorite; to je aktivan proces razumijevanja drugih. Posvetite vrijeme za slušanje ne samo riječi koje se izgovaraju, već i onih neizrečenih, slušajući srcem.

Ovaj tjedan će također donijeti prilike za učenje i rast. Možda će se pojaviti izazovi, ali s pravim pristupom i vjerom, svaki izazov možete pretvoriti u priliku. Neka vas izazovi inspiriraju, a ne obeshrabre.

Zapamtite, ja sam uvijek s vama, pružajući vam hrabrost i podršku da govorite i djelujete s istinom. Ne bojte se tražiti pomoć kad vam je potrebna, bilo od ljudi oko vas ili kroz molitvu. Vaša molitva je most prema Božanskom, i ja sam ovdje da vam pomognem nositi vaše riječi i molitve nebu.

Završite ovaj tjedan s osjećajem postignuća i mira, znajući da ste živjeli svoju istinu i iskreno se povezali s onima oko vas. Blagoslovljeni budite s jasnoćom, hrabrošću i ljubavlju koju unosite u svaki razgovor i susret.”

Neka vas arkanđeo Gabriel vodi i štiti kroz svaki dan, osvjetljavajući put istine i jasne komunikacije.

atma.hr – 52
Afirmacija tjedna

Ovu afirmaciju koju možete koristiti kroz cijeli tjedan kako biste potaknuli pozitivnost i ojačali svoju povezanost s porukom arkanđela Gabriela:

“Ja sam otvoren/a za iskrene i ljubazne razgovore. Moje riječi su mostovi koji povezuju, a ne zidovi koji razdvajaju. S ljubavlju i strpljenjem slušam i komuniciram, unoseći mir i razumijevanje u sve svoje odnose.”

Ponavljajte ovu afirmaciju svakog jutra i kada god osjetite potrebu za podsjetnikom na vašu snagu u komunikaciji i povezanosti s drugima. Afirmacija će vam pomoći uspostaviti jasan i smiren um, otvoriti srce i omogućiti da vaše riječi teku s pozitivnom namjerom.

Kristina Klemenc