Foto: pixabay.com

Brojne studije temeljene na frekvencijama, hipnoterapiji, daru vidovnjaštva i daru pronicljivosti pokazuju da su anđeli, vanzemaljci ili entiteti konstantno oko određenih ljudi  i da također često dolaze da pomognu nama ostalima kako bi sačuvali vremensku liniju, energiju ili veću sliku.

atma.hr – 52
Mnogi od nas u polju metafizike vjeruju da je svako ljudsko biće sposobno, važno i da je sastavni dio našeg energetskog svemira.

Čini se da se entiteti slažu s time i tu su da pomognu.

U tom smislu, dokazi upućuju na to da određeni ljudi, bez obzira na njihov društveni status, obrazovanje, interese, etničku pripadnost ili čak „duhovni razvoj“, imaju entitete oko sebe non stop.

Ironično je da su to obično individue koje strašno pate u ovom ljudskom životu i često se pitaju zbog čega su njihovi životi tako teški i zašto se osjećaju toliko drukčijima ili usamljenima na svijetu.

Stoga, ukoliko ste primijetili „čudne“ stvari i pitali se je li „netko“ ili nešto stalno pored vas, ovdje je popis karakteristika koje su zajedničke ljudima za koje se pokazalo da imaju entitete oko sebe u svaka doba:

atma.hr – 52
POPIS

Preživjeli ste jednu ili više nesreća, incidenata i/ili bolesti koje su vas tehnički trebale ubiti i možda su čak i ubile druge oko vas.

Iako često prolazite kroz neka ekstremno teška, bolna i/ili zamorna vremena, izlazite iz njih bolji nego što bi bilo tko očekivao – „mirišući poput ruže“.

Konstantno se osjećate kao da vas se promatra ili kao da niste sami iako se često osjećate usamljenima.

Privlačite pse, mačke i malu djecu, ali oni kao da fiksiraju svoj pogled iza vas ili preko vašeg ramena, iako se golim okom čini da tamo nema ničega.

Često vidite prikaze, jasne sjene, kugle svjetla ili odraz svjetla ili čak figure u vašem perifernom vidu.

Ponekad se budite iz čvrstog sna i vidite nešto što se čini da želi komunicirati s vama.

Imate žive vizije, snove ili astralna putovanja koja često uključuju sustave zvijezda i noćna neba koja nisu jednaka našima na zemlji.

atma.hr – 52
Imate duboko znanje o različitim aspektima našeg energetskog svemira, čak i ako ih niste proučavali i niste mnogo čitali o tome.

Vrlo ste empatični, vjerojatno s naglašenom intuicijom ili darom iscjeljivanja, što je rezultat vaše genetike i krvne linije koja se prenosila kroz mnogo generacija iscjelitelja, šamana i sl.

Volite svoju obitelj iz koje potječete, ali nikada se niste osjećali potpuno povezani s njima niti ste osjećali da vas vaša rodbina razumije.

Vaši dani su ispunjeni s tajanstvenim znakovima, sinhronicitetima, i povezanostima – naročito kada ih telepatski zatražite od sebe ili od svemira.

Unatoč činjenici da uživate u svojoj samoći i da možete biti vrlo misteriozni, ljudi se skupljaju oko vas kako bi vas pitali za savjet i urođenu mudrost koja čini se prirodno teče iz vas.

Vi ili vaše dijete pokazuje karakteristike Indiga ili Kristala.

Čujete zujanje u uhu koje je također poznato kao „učitavanje“ nužnih informacija i „nadogradnja DNA“ koje vas trebaju pripremiti za vremena koja su pred vama.

Misteriozne posjekotine ili znakovi se pojavljuju na vašem tijelu.

Tijelo vam brzo zacjeljuje i/ili zacjeljuje drukčije nego kod drugih ljudi.

Osjećate da Zemlja nije vaš dom i da ste „starija“ duša.

Pronašli ste povezanost sa svojim stvarnim blizanačkim plamenom i/ili brojnim srodnim dušama za koje vam se čini da ih „poznajete“ iz drugih vremena i inkarnacija.

atma.hr – 52
Svjesno ili nesvjesno se sjećate vremena u ovom životu kada vas je entitet posjetio u utješnom obliku preminule voljene osobe, religijskoj figuri ili drugom dragom biću.

Imate ekstremne uspone i padove u svojim raspoloženjima i iskustvima, skoro bez sredine. Iskusili ste više u svojim godinama od većine ljudi.

Čini se da su se vaši pokušaji, iskušenja i/ili usamljenosti pojavljivale tako da se možete istinski poistovjetiti s drugima i efektivno pomoći drugim ljudima kad osjete destrukciju, zbunjenost ili potrebu, naročito u našem nesigurnom svijetu.

Kako idemo prema pomaku svijesti, osjećate se još više povezani s energijom oko sebe i jakom željom da pomognete ljudima i našoj planeti da krene naprijed – tako da se s vremenom možete vratiti „kući“.

***

Ukoliko se veći dio gore navedenih karakteristika odnosi na vas, vjerojatno ste okruženi s jednim ili više entiteta svakodnevno. Iako vam oni neće pomoći da dobijete na lutriji, oni su tu da vas štite i osiguraju da služite svojoj svrsi.

atma.hr – 52
Vaša trenutna prisutnost na ovoj planeti vama možda nije najudobnija, ali vaša frekvencija, uvidi i uloga u vašoj obitelji i zajednici je ključna u pomoći ljudima u evoluiranju u nadolazećim godinama.

Stoga, ukoliko već niste, razgovarajte sa svojim vodičima, zahvalite im i nastavite ih pitati za znakove koje tražite. Niste sami u tome što proživljavate i po svoj prilici niste sami nikad!

Ukoliko smatrate da vi i/ili vaši bližnji nemaju gore navedene atribute, molimo vas nemojte očajavati! Mi smo SVI povezani i dio smo Božanske energije i jednako smo vrijedni i važni za veliku sliku! Stoga ćete imati pomoć, vodstvo i zaštitu koju trebate da bi ispunili svoju osobnu sudbinu.

Imate pristup energiji koju želite u svako doba, a entiteti su tu kada vam najviše trebaju.

„Čuda“ će vam se i dalje događati, naročito u ključnim trenucima. Vaše životno iskustvo će najvjerojatnije biti bogato, ispunjujuće i duboko na brojne načine.