Ljubav je esencija zadovoljstva i temelj spokoja. Ljubav je aktivacija vašeg duha koji poseže za uspostavljanjem veza. Ona pobjeđuje tugu, ne gaji zlovolju i iscjeljuje svaku odvojenost.

Ako su iskustva koja imamo rezultat naše selektivne percepcije, zašto ne bismo podesili našu percepciju tako da i gledamo kroz prozore ljubavi umjesto straha, pravičnosti, usamljenosti, krivnje…?

Ljubav je vibracijska frekvencija, osjećajna priroda naše duše i naša izravna povezanost s Izvorom. Kada se uskladimo s ovom frekvencijom, njegujemo bliskiji odnos sa svojim pravim ja.

Ljubav nije nešto što imamo, već ono što mi jesmo. Kada proširimo ovu esenciju na osobu, skupinu ljudi, mjesto ili životinju, u dubini naših srca formira se blistav misterij i širi se izvan nas samih s dubokom radošću i strašću.

atma.hr – 52
Svi tražimo osjećaj pripadnosti; osjećaj da smo kod kuće, povezani s našim Izvorom. Često je tome lakše pristupiti u odnosu s prirodom ili kućnim ljubimcem. Ali upravo je u odnosima s drugima naša sposobnost za ljubav najčešće dovedena u pitanje.

Dovoljno prostora oko iskustava i interakcija daje nam margine koje možemo ispuniti ljubavlju koja je sadržajna – za razliku od prosuđivanja koje traži sadržaj u kojem bi moglo biti ljubavi. To mijenja naš svjetonazor i naše unutarnje usmjerenje. Prestajemo pokušavati manipulirati vanjskim svijetom kako bi naš unutarnji svijet bio u miru.

Nadamo se da će Anđeli nastaviti nadahnjivati vaše življenje.

Neka vaše srce iskusi ljubav sa svakom, sve višom, frekvencijom.

Izvor: www.innerlinks.com


Prijevod: Snježana Krčmar

Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja
www.zlatna-svjetlost.com
Facebook: Tesla valovi Snježana

Trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika
www.alllevelhealing.com

Facebook: Snježana Krčmar Trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika