Vrijeme je za veliku obnovu vašeg života. Možda već vidite neke suptilne promjene, ili vrlo blage, ili se možda osjećate drugačije na neki način, koji je teško objasniti.

Vaša se svijest svakim danom sve više širi. Odjednom ćete možda imati otkrovenje nečega čega još niste bili svjesni, ali sada jeste. Misao dolazi niotkuda, to je ono što ste čekali.

atma.hr – 52
Da, vrijeme za okupljanje misli, ljudi i situacija je Božansko. Vaši blagoslovi su na putu. Uvijek budi u vjeri i uzdaj se u Boga da ti donese upravo ono za čim tvoja duša čezne. Nitko vas ne poznaje bolje od Stvoritelja koji je osmislio i dao vam vaše duhovne darove.

Vi ste remek-djelo u nebeskim očima. Vi ste onaj koji stvara sve što želite u svojoj sadašnjoj stvarnosti, ali i šire. Probudite se s ovom spoznajom, jer vi držite ključ.

U svojoj duši imate sve što vam je potrebno, što je u svakom trenutku povezano s Božanskom inteligencijom.

Vrijeme je da se ponovno povežete ako ste se osjećali izgubljeno ili sami. Nitko se ne inkarnira na zemlji, bez postavljenog nebeskog vodstva. Nikada niste sami ili isključeni, samo vaš ljudski um misli da je tako.

Božanska ljubav sve eksponencijalno proširuje. Sjednite mirno, udahnite ove poruke ili meditirajte o tome koji je vaš sljedeći korak. Idite u šetnju u prirodu kako biste premjestili energiju ako ne možete dugo sjediti. Svjedeno je, jer će vam se ideje slijevati. Naslikajte svoje ideje na svoje prazno platno, jer će vam ono što radite uvijek donijeti radost u srce.

U Božanskoj ljubavi i miru.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

atma.hr – 52