💗 ~ Anđeoska poruka ~ 💗

Kako se svakome od vas sve više stvari otkriva, molimo vas da dođete s mjesta ljubavi, da prihvatite tko ste, upravo u ovom trenutku. Ne očekujte ni više ni manje od sebe, već da samo budete u ovom trenutku, mjestu i vremenu. U ovom prostoru punom ljubavi prihvaćate ono što jest i opraštate ono što je bilo, jer se stara energija, u kojoj su se svi nalazili, morala odigrati.

Sada možete jasnije vidjeti zašto se sve moralo dogoditi na način na koji se dogodilo te je sada vrijeme da krenete naprijed.

atma.hr – 52
Neki su već prošli ovaj proces, iako će se to, za masovnu većinu, tek dogoditi u bliskoj budućnosti.

U ovom procesu duhovnog buđenja pročistit ćete svoju dušu dok uravnotežujete energije i naučit ćete više o suštini svoje duše i svojim duhovnim darovima. To je fascinantno iskustvo, jer kad naučite tko ste uistinu kao duša, to se razlikuje od onoga tko ste bili. Ljudski um će sumnjati u ono što će vam se otkrivati, ali imajte povjerenja u svoje duhovne vodiče da će vam dati znakove i reći vam da je to točno.

Nova Zemlja će poprimiti potpuno novi smisao u vašem životu, jer vam mi utiremo put.

Budite sretni, zadovoljni i vjerujte u proces. Voljeni ste i nikada sami. Dolaze mnoga čuda koja će vam se pokazati, a život će postati lakši i bogatiji na sve načine.

Vaš anđeo čuvar je s vama u svakom trenutku i nikada ne napušta vašu stranu.

Neka ste u miru. U Božanskoj, vječnoj ljubavi i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

Sva prava pridržana. Može se dijeliti u cijelosti.