Neka tvoja duhovna priroda obasja i osvijetli svaki dan tvog postojanja.

atma.hr – 52
Nalazimo se u vremenu velike preobrazbe. Ulijevanje svjetla ubrzava potrebu da ojačamo naš duhovni imunitet i postanemo pozitivna sila promjene kako bismo pomogli cijeloj našoj planeti da ozdravi. Svatko od nas je pozvan da iskorači prema naprijed u veću samoodgovornost i ispuni postojeća energetska polja našim duhovnim svjetlom za stvaranje novih konfiguracija.

Svjetlost nije odsutnost tame; to je fluidna i dinamična bit života. Biti svjetlosni radnik je zadatak za predane, a ne hobi zbog pogodnosti. Vrijeme je da se izvučemo iz mnogih iluzija koje smo razvili o sebi i svijetu općenito.

Što više nazivaš domom one dijelove sebe koji su se iz bilo kojeg razloga odvojili i pronalaziš način da ih prihvatiš u svoje srce, to tvoje svjetlosno tijelo postaje življe. Misli koje imaš u ovom trenutku oblikuju tvoju budućnost. To se odnosi na svaki trenutak i sve trenutke koji slijede.

Evo dva prijedloga za jačanje tvoje svjetlosti ovog mjeseca. Ni jedan način nije posebno lak i oba zahtijevaju usavršavanje sebe i spremnost na učenje.

Prvo, nemoj ogovarati. To smanjuje svjetlost u tebi i drugima dok prenosiš priču. Vrijeme je da iskusiš svoju osobnu moć i svijest bez umanjivanja drugih, već kroz priznanje jedinstvenog doprinosa svakog pojedinca. Dakle, izbor je obezvrijediti ili cijeniti kroz naše misli i riječi.

Drugo, slijedi svoje emocionalne okidače do njihovih korijena. To možeš učiniti tako da ne izražavaš osjećaje kad se pojave, već da ih zadržiš i istražuješ dublju dinamiku. Ovo se razlikuje od potiskivanja emocija. Možda će trebati malo prakse da se uoči ta razlika.

atma.hr – 52
Izražavanje osjećaja ih otpušta, ograničava tvoje razumijevanje i zaustavlja proces preobrazbe na trenutnom okidaču. Ova nas praksa iznutra čini zrelijima ne dopuštajući da se zapletemo ili izgubimo u patnji koja se ponavlja.

Anđeo svjetla donosi ti priliku ovog mjeseca da prijeđeš na novu razinu, povećaš svoju frekvenciju i naučiš novi način djelovanja u svijetu. Svom egu daj nove upute, poslušaj svoju dušu i dopusti svom svjetlu da zablista.

www.innerlinks.com

Snježana Krčmar

Tesla valovi Snježana
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064835555399

Zlatna svjetlost
www.zlatna-svjetlost.com

Učitelj i trener osobnog razvoja All Level Healing tehnika
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063633382777

All level healing tehnike
www.alllevelhealing.com

Sretna Pahuljica (radionice, tečajevi, tretmani)

https://www.facebook.com/groups/1079886436059246