Foto: pixabay.com

Svaki kraj donosi i novi početak. Neizvjesnost i nepoznato prvo plaši i blokira, zasljepljuje vidik, jer um gomila sve što vidi, sve dok univerzum ne sruši zidove, grmljavinom raznese crnilo, nebeskim suzama ispere i svjetlošću obasja. I onda, odjednom, kao nakon bure, daljina postane vidljiva, um jača snagu i ljubav se javlja. Sve što je daleko postaje vidljivo i blizu. Stvarnost postaje sadašnjost i stižu nove mogućnosti.

atma.hr – 52
Trebamo iskoristiti nove prilike i naklonost više sile kroz pomoć onih koji nam otvaraju nova vrata, a ta nova vrata su obostrane mogućnosti. Vrata koja otvorimo drugima i naš je osobni novi početak.

I najslabiji i najnemoćniji ljudi pomažu u razvoju onih koji ih podižu da stanu na svoje noge. Ne bojte se konačnog kraja, jer svaki dan je dobar dan za novi početak, makar bio samo u umu i s ljubavlju u srcu.

Ispunite srce ljubavlju i svaki novi dan neka vam bude nova enigma. Život prihvatite kao igru ​​bez granica u kojoj ste vi kao duša igrač – i tako u vječnost.

Ne bojte se krenuti da biste ostvarili snove i odradili zadatke, ma koliko vam sve to ispočetka izgledalo teško i daleko. Dok imamo zadatke i obveze za odraditi bit ćemo na ovoj prekrasnoj planeti Zemlji.

Ne brini, zemaljskim rajem hodaš, kročiš putem svoje sudbine. Duša traži mir i spokoj, a anđeli te prate i svojim krilima štite, dok se boriš sam sa sobom, sa svojim mislima.

Ne brini, pomažu da pronađeš sebe i upoznaš se sa svojim Ja, da shvatiš da srušene iluzije koje si nosio stvaraju nadu da su promjene moguće.

atma.hr – 52
Mislima stvaraj, rukama gradi i srcem voli. I znaj, odgađanja, mijenjanje planova, kraj nečega, sve je to Božja volja. Prihvati je.

Ako prihvatite promjene, dozvolit ćete anđelima da očiste negativne vibracije, naprave red, otklone prepreke, i to uz pomoć zemaljskih prijatelja.

Susreti s pozitivnim osobama imat će pozitivan utjecaj na vašu sudbinu. Ne odustajte od životnog puta ni pored prepreka. Sreća je vaša, uzmite je! U svjetlosti anđela želim vam dan ispunjen ljubavlju.

Vesna Malović Gagga/astroportal